59 de puncte de prim ajutor impotriva caniculei la Buzau

/59 de puncte de prim ajutor impotriva caniculei la Buzau

59 de puncte de prim ajutor impotriva caniculei la Buzau

Dupa o perioada plina de ploi si inundatii iata ca a sosit si adevarata arsita pe care o asteptau toti in luna august a acestui an. Dupa 3 zile caniculare in toata Romania, incep sa apara si primele probleme datorate temperaturilor ridicate. In Buzau, autoritatile au organizat un numar de 59 de puncte de prim ajutor in tot judetul.

Pe langa autoritati, cei de la Crucea Rosie au amenajat trei puncte de ajutor in parcurile Tineretului si in Crang. Punctul de langa helesteul din Crang functioneaza intre orele 12:00 si 20:00, in timp ce cele doua puncte din parcul Tineretului din Buzau si de la strand sunt deschise intre 08:00 si 20:00.

Primaria municipiului Buzău a dat asigurări Direcției de Sănătate Publică Buzău că cișmelele existente pe raza orașului, din parcuri și scuaruri, precum și sursele de apă potabilă în toate piețele agro-alimentare vor funcționa în regim permanent, fântânile arteziene vor funcționa în regim prelungit, se va urmări mărirea frecvenței de udare a principalelor artere de circulație ale municipiului, precum și a altor străzi frecvent circulate.

La Ramnicu Sarat autoritatile au infiintat un punct de prim ajutor pentru acordarea asistentei medicale la Piata Centrala, dand asigurari ca nu vor fi probleme legate de alimentare cu apa a populatiei in regim centralizat, iar cele 4 cismele cu apa potabila din localitate functioneaza in parametrii optimi.

By | 2014-08-14T21:43:38+02:00 August 14th, 2014|Buzau, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment