Blugi negri pentru bărbaţi

/Blugi negri pentru bărbaţi

Blugi negri pentru bărbaţi

Simpli, clasici, întotdeauna la modă

Sunt clasici, practici, la modă şi te pot scoate din situaţiile în care inspiraţia te-a părăsit şi nu ai nici cea mai vagă idee legat de ce să porţi. Sunt blugii negri – ideali în garderoba masculină.

Nu cred că există un bărbat care să nu aibă o pereche de blugi negri în garderobă. Iar chiar dacă alegerea blugilor potriviţi poate să fie un task obositor, garantăm că blugii negri se potrivesc oricărui bărbat și nici nu trebuie să cauți foarte mult.

Diferenţa o face modul de stilizare al acestora. Dacă unii bărbaţi preferă ţinutele simple, care nu spun foarte multe despre ei, au fost prea leneşi să acorde mai multă importanţă ţinutei lor, alţii sunt atenţi până la cel mai mic detaliu.

Pentru a-ţi face muncă mai uşoară, îţi propunem câteva moduri de asortare rapidă cu blugi negri pentru bărbaţi. Cu siguranţă vei găsi ceva pe gustul tău!

Casual-chic

Combinaţia blugi negri şi sacou sport, este pe cât de comodă pe atât de chic. Pentru un look pe de-a-ntregul masculin şi sobru, poţi opta pentru un sacou sport într-o nuanţă închisă, însă dacă vrei ceva care să te scoată în evidenţă, asortează blugii unui sacou într-o nuanţă vibrantă şi unei perechi simple de tenişi. Aceasta ţinută nu este ideală doar pentru zilele de weekend relaxate, însă şi pentru job, în cazul în care dress code-ul nu este unul foarte strict şi îţi permite.

Elegant

Blugii negri pot fi purtaţi chiar şi cu un sacou elegant. Desigur, pentru ca o asemenea ţinută să te complimenteze și să arate că ai stil, trebuie să mai adaugi: o cămaşă elegantă, fără imprimeuri şi brizbrizuri, nişte pantofi foarte eleganţi şi eventual un papion sau o cravată. Aceasta ţinută poate fi purtată atât la o întâlnire formală de afaceri, precum şi la o petrecere sofisticată.

Ultra-relaxat

Pentru ţinuta casual, asortează blugii negri cu un hanorac simplu şi nişte tenişi, cu un tricou simplu şi o jachetă din piele, sau dacă este foarte frig afară cu o pereche de bocanci şi cu o parka sau un palton clasic.

Ce este important atunci când porţi blugii negri este să le dai o notă personală prin adăugarea unor accesorii inedite şi printr-o atitudine pe măsură!

By | 2018-02-28T14:34:45+02:00 February 28th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment