Bluze din dantela lungi

/Bluze din dantela lungi

Bluze din dantela lungi

Bluzele de dantela sunt foarte apreciate de toate femeile. Pentru a creea o tinuta feminina si in acelasi timp confortabila va puteti baza oricand pe bluze din dantela lungi. Veti vedea ca pe rafturile magazinelor se gasesc o multime de modele. Dantela reprezenta un obiect de lux in urma cu cateva secole, deoarece era confectionata manual, insa de cand procesul de productie a fost automatizat, obiectele vestimentare care contin si dantela au devenit mai ieftine, asa ca acum oricine isi poate permite o astfel de bluza.

Cum sa purtam bluze din dantela lungi pentru a crea tinute feminine

Pentru a avea siguranta ca avem o tinuta impecabila, trebuie sa alegem cu atentie atat culoarea, cat si marimea bluzei. Atunci cand alegeti o bluza din dantela, trebuie sa aveti in vedere croiala acesteia pentru a determina care este marimea potrivita pentru dvs. Culoarea este si ea importanta. Daca doriti sa iesiti in evidenta, puteti sa alegeti dintr-o multime de culori calde sau reci, in functie de culoarea tenului si a ochilor. Alegerea trebuie sa tina cont si de evenimentul la care participati.

Spre exemplu, o bluza de dantela, poate fi purtata chiar si la birou, daca este decenta. Pentru o tinuta 100% profesionala, puteti sa adaugati un sacou. Insa in aceasta situatie este de preferat sa alegti culori neutre sau pale. Daca doriti sa iesiti la teatru sau la un concert, puteti alege bluze din dantela lungi in culori mai indraznete.

Astfel de bluze pot fi purtate fie cu fuste, fie cu pantaloni. Avand in vedere ca dantela ii va oferi tinutei dvs. un aer elegant, este de preferat sa purtati o pereche de pantofi cu toc sau o pereche de balerini eleganti. In general o tinuta eleganta ce are in componenta o bluza lunga din dantela, necesita si o poseta, insa de dimensiuni mai mici. Chiar daca sunt trendy, este de preferat sa nu purtati rucsace la o astfel de tinuta.

Indiferent de stilul vestimentar si de stilul de viata, cu siguranta ca va trebui sa participati la o multime de evenimente la care o bluza lunga din dantela este alegerea potrivita.

By | 2018-05-30T12:53:26+02:00 May 30th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment