Cămaşa de blugi pentru bărbaţi

/Cămaşa de blugi pentru bărbaţi

Cămaşa de blugi pentru bărbaţi

Cum se poartă cămaşa din denim?

Cămaşa din denim reprezintă un element clasic din garderoba oricărui bărbat. Chiar dacă mulţi bărbaţi privesc această piesă cu reticenţă, datorită dificultăţilor pe care le întâmpină atunci când încearcă să o integreze într-o ţinută, cămaşa de blugi pentru bărbaţi se poate dovedi foarte utilă mai ales în zilele răcoroase de toamnă.

Foarte important este să ştii cum, dar mai ales cu ce să o asortezi.

Pentru o ţinută de toamnă călduroasă gândeşte în termeni de layering şi poartă pe sub cămaşă un tricou casual, simplu. Evident trebuie să eviţi tricourile funny sau cu imprimeuri bogate. Dacă vremea de afară îţi permite poţi adopta un stil mai relaxat, lăsând cămaşa descheiată. Adaugă şi o eşarfă pentru un plus de stil. Dacă, în schimb, afară este mult prea frig, jacheta de piele îţi va fi cea mai bună prietenă. Alături de o pereche de bocanci şi o căciulă simplă vei crea o ţinută casual ideală pentru sezonul toamnă-iarnă.  Dacă stilul tău este mai mult urban, poarta aceeaşi ţinută, dar cămaşa alege să o legi neglijent în jurul taliei.

Cămaşa de blugi oferă o doză ridicată de versatilitate şi în ţinutele pentru birou, indiferent dacă stilul tău este mai mult casual sau elegant. O poţi purta la fel de bine combinată cu o pereche de jeanşi clasici sau alături de o pereche de pantaloni eleganţi. Dacă optezi pentru varianta double-denim: jeanşi şi cămaşă, fii foarte atent ca cele 2 piese să aibă nuanţe diferite. Pe ideea că ce este prea mult strică, nu opta pentru varianta triple denim – un ceas cu curea din denim sau orice altă piesă din acelaşi material asortată ţinutei iese din calcul.

Cine spune că nu poţi purta cămaşa de blugi în ţinutele pentru un party glam sau în cele extravagante? Pentru o ţinută de seară, cămaşa cu maneca lunga de blugi poate ieşi foarte uşor în evidentă dacă este asortată cu un sacou. Şi accesorii precum: o curea, nişte bretele, o pălărie sau o brăţară din piele pot fi de mare ajutor pentru a transforma instant o ţinută cu cămaşa de blugi pentru bărbaţi.

Tu ai încercat până acum cămaşa din denim? Dacă nu, cum te gândeşti să o porţi?

By | 2016-11-08T13:37:50+02:00 November 5th, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment