Camasi dama lungi

/Camasi dama lungi

Camasi dama lungi

Moda pentru femei s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, insa probabil ca cele mai multe schimbari s-au produs dupa cel de-al doilea razboi mondial. In garderoba feminina au inceput sa apara din ce in ce mai multe piese care le erau destinate barbatilor. Camasa a devenit din ce in ce mai apreciata de catre femeile din intreaga lume, asa ca acum gasim in magazine o multime de optiuni. Avand in vedere ca se potrivesc cu multe tinute si sunt potrivite pentru multe tipuri de silueta, ar trebui sa aveti in garderoba si camasi de dama lungi.

Cum sa avem tinute feminine utilizand camasi dama lungi?

Puteti sa utilizati camasi dama lungi pentru tinute casual. Unde purtati aceste camasi casual depinde si de dvs. In cazul in care aveti un loc de munca ce nu presupune relatiile cu clienti, puteti sa purtati si tinute casual. Asa ca, in cazul in care politica firmei in care lucrati va permite, puteti purta o tinuta compusa dintr-o camasa lunga si o pereche de blugi. Pentru calatorii, iesiri la cafea sau la plimbare o astfel de tinuta este mai mult decat perfecta. Cea mai buna alegere sunt blugii skinny. Puteti sa asortati la aceasta tinuta o pereche de balerini, daca vremea de afara va permite sau o pereche de ghete.

Desi aceste camasi sunt perfecte pentru blugi, puteti sa le purtati si alaturi de fuste casual sau chiar de pantaloni. Pentru un look tineresc, puteti sa optati pentru fuste mini. Astfel de tinuta este potrivita mai degraba pentru zilele de primavara sau de toamna, asa ca veti avea nevoie si de un dres.

Cand alegeti din multimea de camasi de dama lungi trebuie sa aveti grija la culoare, insa si la imprimeu. Persoanele care vor sa para mai slabe, este de preferat sa aleaga dungile verticale. Pentru a va putea bucura de o astfel de camasa la maxim, este indicat sa alegeti o culoare neutra, precum alb sau negru.

Pentru iesirile neasteptate la masa sau la cafea, o camasa dama lunga este alegerea potrivita, asa ca va veti bucura daca veti avea mai multe astfel de obiecte vestimentare in dulap.

By | 2021-04-13T22:48:29+02:00 May 23rd, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment