Cămăși în carouri de bumbac

/Cămăși în carouri de bumbac

Cămăși în carouri de bumbac

O piesă stylish dintr-un material de calitate

O cămașă din bumbac va fi întotdeauna o piesă care trebuie să se regăsească în orice garderobă de bază. Datorită materialului de calitate și stilului fără vârstă îți recomandăm să investești în cămăși în carouri de bumbac pe care le vei putea purta multe sezoane de acum înainte!

O camasa in carouri este una dintre acele piese care poate fi purtată în toate anotimpurile, într-o mulțime de combinații, alături de alte elemente specifice sezonului. Un outfit grozav pentru primăvară poate fi compus foarte ușor dintr-o cămașă în carouri, o pereche de pantaloni skinny și niște pantofi cu toc. Într-o astfel de ținută, există un element care poate fi schimbat cu altele iar în felul acesta poți duce outfitul în mai multe zone stilistice și este vorba, evident, de încălțăminte. Niște stiletto vor da o notă business, chiar elegantă ținutei, în timp ce, o pereche de încălțări sport vor aborda o zonă mult mai relaxată și casual.

Fiind de o așa bună calitate, cămășile în carouri din bumbac pot fi alăturate unor piese și accesorii la fel de bine lucrate. Într-un outfit casual, poți acorda o atenție mai mare accesorizării, iar în sensul acesta, poți purta cămașa cu gulerul ridicat, iar în jurul gâtului și în zona decolteului poți adăuga coliere statement. O pereche de ochelari de soare, o curea din piele și o geantă asortată sunt mici elemente care pot face o mare diferență dintre un outfit banal și unul bine alcătuit în care se va vedea atenția acordată detaliilor.

Unele dintre cele mai în trend cămăși în carouri din bumbac sunt acelea în culori puternice, contrastante. Niște carouri cu bleumarin și roșu, sau galben și albastru vor atrage instant atenția și vor capta orice privire. Fiind atât de puternice și ocupând un loc atât de important în ținută, restul outfitului nu trebuie să te mai preocupe atât de mult pentru că centrul va fii cămașa în carouri.

Fie că alegi să o porți scoasă din pantaloni sau băgată cu un colț, pe sub un pulover sau cu un nod legat, cămășile acestea îți permit să faci o mulțime de combinații stylish care te reprezintă și îți scot personalitatea în evidență.

By | 2018-03-22T14:23:44+02:00 March 22nd, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment