Ceasuri de calitate din Japonia

/Ceasuri de calitate din Japonia

Ceasuri de calitate din Japonia

Daca esti un cunoscator in lumea ceasurilor, probabil ca vei recunoaste usor aceasta marca. Seiko e un brand cu o vechime de peste 100 de ani, iar cand te gandesti la ceasuri Seiko, te gandesti la un lucru bine facut si cu un design mai aparte.

Cu toate acestea, brandul de ceasuri Seiko este in mare necunoscut aici pe la noi. Daca intrebi pe cineva care merge la cumparaturi de aceste ceasuri, nu va stii sa iti spuna mare lucru.

Asta pentru ca nu mizeaza foarte mult pe marketing in Romania, dar asta nu inseamna ca nu au avut ceva campanii interesante. Au fost ceasurile oficiale la jocurile olimpice de la Londra si Rio si la o multime de campionate mondiale de atletism, unde diferenta se face la milisecunda.

Comparativ insa cu multe ceasuri elvetiene, cei de la Seiko produc ceasuri pentru toate tipurile de doritori. De la modele simple si utile sub 3-400 de lei pana la modele de lux de peste 50 000 de euro, evident incrustate cu diamante si aur.

Cererea de ceasuri a fost mare in ultimii ani, in special in zona Asiei, unde o multime de oameni au ajuns in zona de middle-class, iar odata cu aceasta imbunatatire a vietii, au aparut si cerintele pentru produse mai de lux.

Si piata din Romania are o cerere mai aparte de produse de lux in ultimii ani, odata cu imbunatatirea nivelului de trai, in special in orasele mari de pe la noi. In Timisoara, Cluj, Iasi sau Bucuresti vei gasi din ce in ce mai multi oameni care vor sa poate pe mana un ceas de calitate. Iar in ultima vreme, multi dintre ei se indreapta catre un ceas Seiko.

Si sa fim sinceri. Ceasurile de la Seiko nu sunt foarte spectaculoase, dar arata bine pe mana si gasesti modele simple, fara brizbrizuri la preturi decente. Mai jos am facut o lista cu 5 ceasuri de la Seiko care sunt sub 300 de lei si arata foarte bine.

Toate ceasurile ce le vedeti mai sus sunt intre 140 si 180 de lei si le gasiti aici. Evident, nu e singurul brand care ofera asta, dar fiind un ceas japonez, de poti baza pe faptul ca o sa functioneze eficient o buna perioada de timp.

By | 2017-04-10T10:49:31+02:00 April 10th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment