Cod galben de ninsori peste judetul Timis

/Cod galben de ninsori peste judetul Timis

Cod galben de ninsori peste judetul Timis

Incepand cu vineri seara vremea se va inrautati in 31 de judete din Romania, inclusiv in judetul Timis. Se anunta ninsoare si intensificari ale vantului cu posibilitatea formarii poleiului.

ANM a emis o atentionare de cod galben de ninsori cu intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei valabila in perioada 26 decembrie (ora 20:00) – 27 decembrie, ora 20:00

In sud-estul si local in centrul tarii va ninge, la fel si pe crestele Carpatiilor Meridionali si Orientali. In Dobrogea vor fi precipitatii mixte si posibilitati mari de producere a poleiului.

Vor fi afectate județele Ilfov, Giurgiu, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman, Argeş, Vâlcea, Dâmboviţa, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamţ, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Alba şi Hunedoara, dar și București.

De duminica, 28 decembrie, ora 20:00 pana luni la ora 23:00 vor incepe sa se depuna primii fulgi de zapada in sud-estul tarii, urmat treptat de restul tarii.

By | 2014-12-27T20:13:14+02:00 December 25th, 2014|Timis, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment