Cosuri de cadou pentru sarbatori: Paste

/Cosuri de cadou pentru sarbatori: Paste

Cosuri de cadou pentru sarbatori: Paste

Daca esti cumva catolic, probabil ca acest articol vine cumva tarziu, tinand cont ca suntem deja in martea de dinaintea Pastelui catolic. In plus, ponderea catolicilor, desi mare, nu influenteaza masiv programul de lucru in Romania… la fel cum il influenteaza Pastele ortodox, care e prilej de cadouri, prime si doua zile libere, cel putin. In zona corporatiilor din Bucuresti, gandurile pentru un cos cadou corporate pentru Paste au aparut, dar probabil ca gandul pentru o comanda inca nu a venit, din moment ce pastele ortodox e undeva pe 1 Mai anul acest. Un bun prilej sa faceti pastele la munte sau la mare de altfel, dar despre asta voi vorbi mai incolo. In cazul in care reprezentati o companie si nu aveti idee ce cos de paste sa luati pentru angajati, puteti arunca o privire ca sa faceti o comanda cadouri de Paste de pe Debonaire.ro, unde veti gasi ceva idei ca sa aveti un pachet de paste complet pentru fiecare persoana din cadrul companiei.

Aveti o gramada de cosuri de cadou de ales, in functie de ce doriti pentru angajati. Doriti sa ii faceti mai “dulci” ? Aveti un pachet special cu ciocolata si martipan pentru asta. Doriti sa deguste niste bauturi de calitate ? Sunt pachete cu vinuri sau cu whisky special concepute pentru asa ceva. Iar daca doriti sa mergeti pe o linie traditionala, gasiti si un astfel de pachet cu bunataturi de Paste.

Revenind la sarbatorile de paste si perioada in care sunt anul acesta, e un moment prielnic pentru iesire, fie la munte, fie la mare. Fiind de 1 Mai, se deschide oficial sezonul pe litoral, asa ca daca ai vezi ca ai vreme buna de Paste, poti sa ii dai o fuga pana la mare sa te relaxezi 2-3 zile. Nu e chiar timpul pentru stat si dormit pe plaja, dar cu siguranta in perioada asta vei gasi hoteluri care vor oferi preturi bune la cazare, deci n-ar trebui sa ai mari griji financiare legate de asta.

Iar daca mergi la munte, ei bine, slabe sanse pentru ski, dar acum e deja perioada in care te poti relaxa la un gratar si la aer curat intr-una din statiune de pe valea Prahovei. Daca ai chef de Sinaia, te poti uita dupa cazare in Sinaia la hotel Cumpatu, unde sunt ceva oferte pentru perioada de Paste, doar daca le cumperi ceva mai din timp.

Si ar cam trebuie sa faci asta, din moment ce locurile pentru perioada de Paste se umplu rapid. In fiecare an.

By | 2016-03-31T08:10:52+02:00 March 22nd, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment