Despre diete si suplimente naturiste

/Despre diete si suplimente naturiste

Despre diete si suplimente naturiste

Trendul cu tratamente naturiste e in continua expansiune in Romania, si de ce nu ar fi: multe tratamente naturiste, stiute de zeci si poate sute de ani sunt de multe ori mai bune decat un tratament medicamentos care poate avea efecte secundare pacatoase. In fine, nu neaparat “pacatoase”, cat genul de efecte nedorite pe care le vezi pe marginea unui medicament, scris foarte mic incat abia il citesti cu lupa. Ei bine, multe persoane prefera sa nu se mai increada in astfel de medicamnte la care au efecte secundare si prefera niste metode mai simple pentru a scapa de anumite probleme. Evident, nu toate lucrurile pot fi rezolvate cu tratamente naturiste, dar lucruri mai simple, precum o cura de slabit, poate fi mult mai usor urmata daca combini puterea plantelor cu ceva sport si cu o dieta echilibrata. Iar in acest context, ai produse de slabit naturiste Herbagetica, dozate in functie de necesitati, cu ingrediente simple si fara repercusiuni (atentie: daca stiti ca aveti alergii la anumite plante, verificati ca produsul cumparat sa nu le contina).

De ce sa alegi produse naturiste in locul medicamntelor ?

Ei bine, desi am explicat mai sus cateva dintre motive, cred ca e necesar sa adaug cateva lucruri extra. In primul rand, medicamentele, la adevarata lor valoare, sunt niste compusi pusi sa lupte si sa distruga anumite lucruri in organism. Si chiar daca am evoluat extrem de mult si avem medicamente pentru diverse boli, pentru boala numita obezitate inca nu avem nici un tratament medicamentos util in lume care sa ajute lumea sa slabeasca fara sa aiba efecte secundare. Problema e ca reglarea compusilor care ajuta la ardere grasimilor e un proces complex si inca neinteles pe deplin de oamenii de stiinta. Cel putin la modul general.

Suplimentele naturiste sunt realizate in mare parte din extracte din plante, in special plante care au dovedit ca pot stapani pofta de mancare si controla apetitul. Cele mai multe dintre aceste suplimente nu au contraindicatii si pot fi luate fara probleme. Oricum, cine doreste, poate citi ce contin acestea pe siteul celor de la herbagetica: http://www.herbagetica.ro

Iar daca ne referim la diete, puteti incerca oricand dieta cu fructe, o dieta de altfel populara in sezonul de vara, cand fructele sunt la indemana oricum si sunt o alternativa sanatoasa. Aveti insa grija sa le combinati cu ceva elemente proteice, poate chiar soia daca va place, daca nu, exista oricand metoda carnii slabe (cea de pui sau de rata).

By | 2016-06-06T12:40:07+02:00 May 22nd, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment