DN18 a intrat in reparatii

/DN18 a intrat in reparatii

DN18 a intrat in reparatii

Drumul national 18, cel care leaga judetul Suceava de Maramures si care timp de ani buni s-a aflat intr-o stare deplorabila, a ajuns intr-un final si pe lista de prioritati a CNADNR,  care au inceput usor usor reparatiile pe portiunea de drum de la Iacobeni (intersectia cu DN17 Suceava – Bistrita) pana la limita cu judetul Maramures la Carlibaba.

Drumul insa nu va fi refacut , ci doar plombat, astfel incat nu va puteti astepta la un drum foarte comfortabil daca plecati de la Suceava spre Baia Mare pe aceasta ruta.

Utilajele firmei SUCT Suceava, cea care are contract cu CNADNR, au inceput lucrarile de plombare pe aceasta portiune acum cateva zile. Acestia estimeaza ca pana la jumatatea lunii octombrie 2014 cei 40 de km de drum vor fi plombati, chiar daca starea drumului este dezastruoasa.

In paralel cu aceasta masura se vor desfasura si lucrari de asigurare a sigurantei circulatiei, prin montarea de parapeti de siguranta in zonele in care acestia lipsesc sau nu mai corespund conditiilor de siguranta si inlocuirea indicatoarelor degradate si a stalpilor aferenti.

Acestea sunt insa doar niste lucrari provizorii pentru a face drumul circulabil, o modernizare capitala a drumului urmand a incepe cel mai devreme in 2015.

By | 2014-08-06T15:06:36+02:00 August 6th, 2014|Maramures, Suceava, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment