Esarfe de plaja

/Esarfe de plaja

Esarfe de plaja

Esarfe de plaja

Esarfele reprezinta accesorii excelente atat pentru barbati, cat si pentru femei. De foarte multe ori ne gandim la ele ca simple accesorii, insa adevarul este ca acestea indeplinesc si un rol practic. Bineinteles ca in sezonul rece ele ne apara de frig, insa si vara ele pot fi purtate la plaja. Exista o multime de esarfe de dama si de esarfe de barbati, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca nu toate sunt potrivite pentru plaja. Exista cateva caracteristici care trebuie luate in considerare atunci cand purtam pe plaja o anumita esarfa.

Cum alegem ce esarfe purtam pe plaja

Cateva dintre caracteristicile pe care le au esarfele ce pot fi purtate pe plaja sunt logice. Spre exemplu, materialul trebuie sa fie unul lejer si usor. Totusi, exista o multime de astfel de esarfe. O alta caracteristica la care trebuie sa fim atenti o reprezinta materialul din care sunt confectionate aceste accesorii. Avand in vedere nu doar temperaturile mari de pe plaja, ci si efectul nociv al razelor de soare, este de preferat ca esarfele pentru plaja, fie ca vorbim de esarfe dama sau esarfe barbati, sa fie confectionate din fibre naturale, precum inul sau bumbacul. Esarfele din matase naturala sunt indragite insa este de preferat sa le utilizam cu alte ocazii.

O esarfa perfecta pentru a fi utilizata pe plaja trebuie sa aibe culori deschise. Culorile deschise si in principal albul, au capacitatea de a reflecta razele nocve ale soarelui. Bineiteles ca fiind sezonul estival, culorile vesele, precum rozul, verdele si turcoazul sunt si ele perfecte. Combinatii ale acestor culori sunt si ele de dorit pentru o esarfa de plaja.

Exista o multime de optiuni de esarfe, insa este important sa va asigurati ca purtati doar produse de calitate. Acesta este cazul mai ales la plaja, unde este important sa va protejati. Toate esarfele au o eticheta, unde este precizata compozitia materialului. Si in magazinele online puteti gasi aceste informatii, deoarece fie le veti gasi publicate in dreptul produsului, fie veti putea vizualiza o poza a etichetei despre care vorbeam mai sus. Daca veti tine cont de aceste aspecte, nu doar ca veti arata extraordinar de bine pe plaja, ci va veti si putea proteja corespunzator.

By | 2016-08-24T13:58:47+02:00 August 21st, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment