Espadrile din piele naturală

/Espadrile din piele naturală

Espadrile din piele naturală

De ce să aleg pielea naturală?

Atunci când vine vorba de alegerea perechii perfecte de încălţăminte, este foarte greu să ne decidem asupra unui singur model, în condiţiile în care pe piaţă regăsim o multitudine de modele superbe.

Cum anul acesta sunt în mare vogă espadrilele trebuie să ai în vedere următorul aspect pentru a te asigura că vei putea purta pereche favorită mai multe sezoane de acum înainte: trebuie ca espadrilele să fie realizate dintr-un material durabil, rezistent, însă moale şi foarte comod pentru picior. Şi care este materialul care ne face picioarele să se simtă excelent: pielea naturală.

Ştim cu toţii că încălţămintea din piele naturală este mai scumpă decât cea din materiale sintetice, însă este o investiţie care merită. O pereche de espadrile din material sintetic va avea o durată de viaţă mult mai scurtă, în timp ce una din piele naturală va rămâne confortabilă şi va continua să arate bine chiar şi mai mulţi ani. Ştim că la început pielea naturală ţi se va părea puţin mai rigidă şi incomodă, însă după câteva purtări aceasta se va lăsa şi te vei simţi minunat.

Cum ştii să alegi o pereche de espadrile din piele naturală:

Uită-te cu mare atenţie la etichetă!

Uită-te cu mare atenţie la marginile perechii de espadrile. Pielea ecologică va avea de cele mai multe ori marginile perfecte, în timp ce pielea naturală va avea un aspect brut.

Uită-te cu atenţie la porii espadrilelor. Dacă aceştia sunt ”prea bine aranjaţi” , cu siguranţă materialul este unul sintetic, însă dacă sunt dispuşi aleatoriu este vorba despre piele naturală.

Şi nu în ultimul rând, miroase materialul. Pielea naturală are un miros specific care nu va putea fi niciodată confundat.

Când porţi espadrilele din piele naturală.

Fiind un material care ”ţine de cald”, este recomandat să porţi aceste espadrile primăvara devreme sau toamna. Vara, când temperaturile sunt insuportabile, cel mai bine alegi o pereche de espadrile din pânză. Iar dacă vrei să asortezi aceste espadrile cu cât mai multe item-uri din garderoba ta, îţi recomandăm să optezi pentru nuanţe neutre, precum: negru, bej, navy, maro sau gri. Posibilităţile sunt nenumărate!

By | 2018-06-28T12:01:59+02:00 July 11th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment