Fc Bihor se va inscrie in Liga 2

/Fc Bihor se va inscrie in Liga 2

Fc Bihor se va inscrie in Liga 2

Dupa cateva saptamani se incertitudini, se pare ca pana la urma cei de la FC Bihor se vor inscrie si in acest an in Liga 2.

Omul de afaceri clujean Mihai Giurgiu, care ar dori sa investeasca in FC Bihor, s-a aflat marti la Oradea in vedere continuarii discutiilor pentru o eventuala preluare a clubului, intalnindu-se cu presedintele acestei formatii, Mihai Fodor, darsi cu Ionel Avrigeanu si Mircea Malan.

Suma pe care clubul trebuie sa o achite pentru salvarea de la faliment este destul de mare, aproximativ 900 000 de euro, dintre care 700 000 de euro trebuie achitati statului si 200 000 de euro reprezinta suma care trebuie platita jucatorilor, ale caror salarii nu au mai fost platite de sase luni.

Primaria si Consiliul Judetean ar dori sa se implice, dar pot face asta doar daca clubul nu mai are datorii, lucru care face situatia foarte complicata. Clubul ar putea fi salvat, dar e nevoie de mai multe discutii si o intelegere clara intre parti. In orice caz, FC Bihor s-a inscris pentru viitorul sezon din Liga 2, nevrand sa riste nimic, indiferent de felul in care reies discutile.

By | 2015-07-15T10:29:31+02:00 July 15th, 2015|Bihor, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment