Geacă de piele lungă pentru damă

/Geacă de piele lungă pentru damă

Geacă de piele lungă pentru damă

Cum o porţi pentru un look modern

Pielea este unul dintre cele mai chic materiale pe care o femeie le poate alege pentru garderoba proprie. În acelaşi timp este stilată şi atemporală. Chiar dacă o geacă de piele lungă pentu damă te duce cu gândul în trecut şi te poate face să crezi că, cu ajutorul ei poţi obţine mai degrabă nişte ţinute demodate şi fără sclipire, decât unele chic şi moderne, afla că nu este aşa.

Chiar dacă o geacă lungă de piele poate fi, într-adevăr o piesă neobişnuită, este ideală pentru a adăuga o notă boema garderobei tale. Iar posbilitatile de a purta geaca lungă de piele sunt dintre cele mai diverse.

Haină lungă de piele poate avea un aer modern, dacă alegi să o asortezi cu o pereche de blugi boyfriend, nişte botine cu vârf ascuţit şi toc înalt şi cu o bluză scurtă în talie (un crop top). Ca accesorii, mai poţi adăuga o geantă de umăr cu curea din lanţ şi o pereche de ochelari rotunzi.

O geacă lungă de piele poate avea un aspect deosebit şi dacă alegi să o asortezi cu o pereche de blugi skinny şi nişte stiletto nude. De asemenea, în partea de sus poţi purta o bluză din mătase, un pulover supradimensionat, o cămaşă simplă albă sau o bluză cu aplicaţii din paiete. Desigur, în funcţie de momentul zilei şi de ocazia pentru care vrei să porţi ţinuta.

Încearcă să eviţi următoarea combinaţie: geacă de piele, pantaloni de piele, cizme de piele. Ce este prea mult strică. În plus, vei obţine o ţinută prea puţin feminină. Dacă totuşi ai de gând să participi la un festival de muzică rock, aceasta ţinută poate fi ideală.

Pentru a se potrivi cu cât mai multe articole vestimentare din dulapul tău, optează pentru o geacă de piele dama lungă, neagră. Chiar dacă pe piaţă poţi găsi şi geci de piele roşii, această nuanţă poate părea puţin demodată. Aşadar, mergi la sigur alegând negru.

Nu uita: avantajul unei geci lungi de piele este că se potriveşte oricărei siluete, iar cu ajutorul accesoriilor potrivite poţi crea un outfit la modă fără prea multă bătaie la cap.

By | 2018-02-06T15:53:52+02:00 February 4th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment