H & M prezinta o colectie din plastic reciclat

/H & M prezinta o colectie din plastic reciclat

H & M prezinta o colectie din plastic reciclat

Deja suntem obisnuiti cu creatii de moda din ce in ce mai traznite, cu forme sau materiale ciudate, dar ultima lansare de creatii a celor de la H&M e totusi ceva interesant. Producatorul de imbracaminte a dezvaluit o noua colectia acum cateva zile cu ajutorul caruia transforma plasticul aruncat in creatii de moda.

Schimbarile climatice si impactul pe care il au oamenii asupra mediului sunt printre cele mai importante lucruri in societatea actuala si chiar daca majoritatea cautam sa avem un efect mai redus, industrializarea multor tari din Africa si Asia anuleaza cumva efectul pe care multe tari din Vestul Europei si SUA incearca sa il aiba in combaterea efectelor climatice.

Dar aplicand politica pasilor marunti, cei de la H&M au combinat materiale reciclabile in noile lor creatii, realizand niste rochii cu tema istorica adaugand materiale reciclate in acestea pentru a le da un caracter aparte.

Rochiile vor intra pe piata pe la jumatatea lunii aprilie. Cat despre viitor, se gandesc serios la o colectie si pentru barbati, probabil o colectie de camasi si sacouri pentru barbati, printre alte detalii. Ramane sa vedem ce vor anunta in viitor pentru asta.

By | 2017-02-07T10:57:41+02:00 February 17th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment