Haine de ploaie militare

/Haine de ploaie militare

Haine de ploaie militare

Protejează-te de ploaie cu stil!

Cel mai bun aliat al tău pe timp de vreme rea este o haină pe măsură! Pe timp de ploaie, o pelerină sau o haină de ploaie sunt mai mult decât bine venite!

De obicei umbrelele sau pelerinele sunt piese pe care le purtăm ocazional, în funcție de vreme. Dar sunt anumite piese care pot fi integrate în ținute pline de stil și care te și feresc de ploaie și umiditate în același timp. Din această categorie fac parte și hainele de ploaie militare care au rolul de a te proteja de umiditate atunci când nu ai o umbrelă la îndemână. Ce este versatil la aceste piese, pe lângă print și material, este faptul că le poți purta și în ținute pe care le poți purta când nu plouă, spre deosebire de o pelerină care te-ar face să arăți ridicol dacă afară nu este nici măcar înnorat.

Ceea ce face orice haină de inspirație militară deosebită și ușor de recunoscut este în primul rând printul. Fie că vorbim de clasicul camuflaj sau de verdele acela specific, ambele variante te duc cu gândul la acea zonă, iar aceste haine de ploaie militare nu fac excepție. Spre deosebire de alte jachete, o haină de ploaie trebuie să fie confecționată dintr-un material impermeabil care să nu permită ploii să treacă, iar cel mai potrivit în acest sens este, fără îndoială, nailonul.

Dacă încă nu ai abordat această zonă, poți găsi o sursă bună de inspirație în moda străzii. Hainele oversized, croiurile moderne și combinațiile îndrăznețe sunt cele care guvernează acest trend iar internetul și blogurile sunt pline de propuneri care să te ajute să îți găsești propriul stil.

Cel mai des întălnit este printul din nuanțe de verde, kaki, crem, maro și gri, dar și hainele într-o singură culoare, în special kaki, se încadrează în sfera hainelor de ploaie militare. Fiind o piesă care se poartă pe de-asupra, o poți asorta fie cu pulovere goase pe dedesubt și cu jeanși sau cu bluze mai subțiri și pantaloni de piele alături de o pereche de bocanci masivi.

Fie că le porți pe timpul ploii, fie că îți place să le integrezi în ținute casual, aceste haine de ploaie militare trebuie purtate cu atitudine și cu stil!

By | 2017-12-05T09:32:51+02:00 November 28th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment