Kiltul scotian

/Kiltul scotian

Kiltul scotian

Exista obiecte vestimentare care nu se vor demoda niciodata. Tocmai de aceea este bine care fiecare femeie sa aibe in garderoba sa astfel de obiecte, care vor fi mereu solutii perfecte pentru situatii neprevazute. Este foarte important de stiut insa si cu ce purtam aceste obiecte vestimentare. Kiltul scotian este cu siguranta un obiect vestimentar preferat de o multime de doamne. Totusi, unde il putem purta si mai ales cu ce il putem accesoriza?

Cum purtam kiltul scotia si mai ales unde?

Ei bine, in ceea ce priveste o fusta scotiana de foarte putine ori vom gasi in magazine modelul clasic. Avand in vedere ca exista o multime de variatiuni, am putea spune ca o astfel de fusta poate fi purtata aproape oriunde. Ei bine, da cu exceptia evenimentelor de gata, o fusta scotiana reprezinta un element versatil de la care putem porni pentru a creea o tinuta unica.

Atat timp cat lungimea ne permite, putem purta una din multele fuste scotiene chiar si la birou. Camasa alba este perfecta, insa asta nu inseamna ca nu avem si alte optiuni. O camasa neagra, gri, verde sau rosie reprezinta si ele optiuni de luat in seama. In ceea ce priveste accesoriile, ele trebuie sa fie discrete.

In afara biroului, putem alege si un model de fusta mai scurta. Chiar daca o fusta scotiana poate fi purtata si cu pantofi, cel mai indicat este sa alegem o pereche de cizme de o calitate ireprosabila sau macar o pereche de ghete. Mai ales in cazul in care fusta scotiana este scurta, trebuie sa acordam o atentie deosebita calitatii dresului. De asemenea, avand in vedere ca nu mai suntem la birou, ne putem juca putin si cu accesoriile, care pot fi de data aceasta mai indraznete.

Daca doriti sa achizitionati o fusta tartan trebuie sa aveti in vedere faptul ca ea poate fi purtata o lunga perioada de timp. Tocmai de aceea, nu trebuie sa achizitionati un produs de o calitate slaba. Exista o multime de magazine care comercializeaza astfel de produse. De asemenea, avand in vedere versatilitatea produsului, puteti sa achizitionati unul la un pret mai mare.

By | 2017-02-08T12:54:46+02:00 December 22nd, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment