Mol si Petrom vor avea benzinarii pe noul tronson din A1

/Mol si Petrom vor avea benzinarii pe noul tronson din A1

Mol si Petrom vor avea benzinarii pe noul tronson din A1

CNADNR a anuntat castigatorii licitatiei pentru benzinarii si spatii de servicii pentru autostrada A1. Cele doua companii care si-au asigurat aceste spatii au fost Mol si Petrom.

Au fost scoase la concurs doua locatii pe Nadlac – Arad, acestea urmand a fi ridicate de cei de la Petrom. Pe urmatorul tronson vor fi doua benzinarii, ridicate de cei de la Mol. Pe segmentul de la Timisoara la Lugoj tot cei de la Mol au fost desemnati castigatori, urmand ca fiecare din aceste doua segmente de autostrada vor fi cate doua benzinarii, de o parte si de cealalta a drumului.

Termenul de proiectare si executie este de 6 luni de la data primirii ordinului de incepere a lucrarilor, estimandu-se ca o data de finalizare primul trimestru al anului 2016.

Pe bucata de autostrada dintre Lugoj si Deva a fost desemnata castigatoare Petrom, urmand ca pe variana de ocoloire Deva-Orastie sa fie ridicata o pereche de benzinarii de catre Mol.

Pe bucata de drum dintre Orastie si Sibiu vor fi construite 6 benzinarii (cate 3 pe fiecare parte), doua loturi fiind castigate de Petrom si unul de catre Mol.

By | 2015-07-15T09:50:11+02:00 July 15th, 2015|Arad, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment