O noua sala polivalenta in Oradea

/O noua sala polivalenta in Oradea

O noua sala polivalenta in Oradea

Oradea va avea incepand cu anii urmatori o noua sala polivalenta in oras. Aceasta va avea 5000 de locuri si va fi situata pe strada Ogorului, pe o parcela de 79 de hectare cedata de Guvern in 2014.

O hotarare de consiliu local din 2014 preveda ca dupa preluarea constructiei, Primaria se va ogliga sa ii pastreze destinatia initiala pentru cel putin 15 ani.

Proiectul pentru aceasta sala polivalenta a trecut cu unanimitate de voturi de consiliul local Oradea, urmand ca orasul sa asigure finantarea cheltuielilor pentru racordurile la utilitati. Proiectul a primit si o observatie din partea consilierului local PSD, acesta cerand ca pachetul de lucrari sa fie atribuit celor mai buni profesionisti din cadrul Administratiei Imobiliare Oradea, data fiind importanta pentru oras a acestei lucrari.

Aceasta sala polivalenta a fost intens politizata in 2014, intre Guvern si Primarie. In Octombrie 2014, Liviu Dragnea anunta ca vrea sa faca la Oradea un complex sportiv multifunctional cu sala de sport prin Compania Nationala de Investiii. Au existat dispute intre Primaria Oradea si Guvern, soldate cu neincluderea municipiului Oradea pe lsita de obiective de investitii guvernamentale in infrastructura de sport.

By | 2015-07-15T10:35:30+02:00 July 15th, 2015|Bihor, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment