Primaria Arad nu isi asuma somatiile Politiei

/Primaria Arad nu isi asuma somatiile Politiei

Primaria Arad nu isi asuma somatiile Politiei

Primaria municipiului Arad a aparut fara a stii in somatiile emise de Politia Municipiului din cadrul IPJ Arad. Mai multi aradeni au primit somatii, dupa ce au parcat masinile sau au stationat neregulamentar. Primaria atrage insa atentia ca nu este in nici un fel implicata in emiterea acestor somatii.

„Prin intermediul unor somații distribuite pe raza municipiului de către Poliția Municipiului Arad, cetățenii sunt invitați la sediul instituției, din strada Andrei Șaguna nr. 103, pentru a-și ridica procesele verbale de contravenție, pentru cazul în care s-au comis încălcări ale legislației rutiere cu privire la oprirea sau staționarea neregulamentară a autovehiculelor”

„Având în vedere că au apărut, în ultimele zile, în anumite zone ale orașului, somații de acest fel pe antetul cărora a fost menționată și Primăria municipiului Arad, avertizăm, pe această cale, că această instituție nu este implicată în activitatea de somare a contravenienților în cazul nerespectării de către aceștia a legislației rutiere” au informat intr-un comunicat reprezentatii Politiei Locale din Arad.

By | 2015-01-27T01:01:40+02:00 January 27th, 2015|Arad, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment