Primaria din Gura Calitei va moderniza 2 drumuri comunale

/Primaria din Gura Calitei va moderniza 2 drumuri comunale

Primaria din Gura Calitei va moderniza 2 drumuri comunale

Primaria din Gura Calitei a scos la licitatie proiectul de modernizare a drumului comunal 165 pe sectorul dintre DJ 204P si Rasca. Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 5 milioane de lei si lucrarile constau in balastarea si asfaltarea drumului cu realizare de santuri pentru colectarea apelor pluviale si constructia unor podete.

Primarul din Gura Calitei a declarat: “Este o investiţie mai mult decât necesară mai ales că în acest moment DC 165 este distrus de alunecări de teren în mai multe puncte, iar locuitorii satului Raşca sunt izolaţi. Lucrările vor fi ample şi vor consta în stabilizarea zonei, refacerea terasamentului drumului, asfaltare, crearea de şanţuri pentru colectarea apelor pluviale“

Acesta a mai declarat ca mai e in curs un proiect de reabilitare si asfaltare a drumului comunal 155 C, drum cu o lungime de 1.8 km care face legatura intre Gura Calitei si Poienile. Valoarea totala a investitiei este de 900 000 de lei fara TVA si este finantata prin intermediul GAL Valea Ramnicului.

By | 2015-04-07T01:31:41+02:00 April 7th, 2015|Vrancea, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment