Raliul Banatului la Timisoara

/Raliul Banatului la Timisoara

Raliul Banatului la Timisoara

Raliul Banatului a debutat sambata, 12 iulie 2014 la Timisoara cu o proba speciala si cateva evenimente pentru a populariza concursul in randul publicului timisorean. La aceasta competitie s-au inscris un numar de 28 de echipaje, mai putine de cat de asteptau organizatorii.

Prima zi a Raliului Banatului a debutat la Timisoara cu o speciala de viteza in zona muzeului Banatului, fiecare competitor parcurgand doua manse.

La ora 16:00 a avut loc un concurs de carting, urmand ca seara curiosii sa poata vizita service-ul aflat la punctul de start al raliului.

Maine va fi ziua interesenta si efectiv de raliu, cand toate echipajele vor merge in zona lacului Surduc, iar incepand cu ora 10:00 se va da startul la proba speciala Surduc, un traseu in lungime de 4.3 km. De-a lungul zilei spectatorii vor mai putea vedea si specialele Hauzesti, Crivina, Criciova, Crivina 2 si Fardea, probe care vor testa indemanarea pilotilor inscrisi in aceste curse.

La final, pilotii se vor indrepta catre Timisoara, festivitatea de premiere urmand sa aiba loc duminica in Piata Huniade, intre orele 19 si 21:00

By | 2014-07-13T17:06:00+02:00 July 12th, 2014|Timis, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment