Recomandări de rochii baby doll cu voal

/Recomandări de rochii baby doll cu voal

Recomandări de rochii baby doll cu voal

Rochiile baby doll sunt alegerea cea mai potrivită pe care o poți face acum că a început sezonul nunților și al banchetelor. Datorită modelului, acestea sunt potrivite pentru orice tip de înălțime și siluetă și îți vor scoate în evidență acele părți ale corpului de care ești cea mai mulțumită.

Ce este caracteristic acestei rochii babydoll este forma pe care o are: partea de sus strâmtă și mulată, de cele mai multe ori tip corset, iar partea de jos este un cloș (sau mai multe). Această construție, după cum îi spune și denumirea, duce cu gândul la ținuta unei păpuși, a unei rochițe din garderoba acesteia. O rochie baby doll roșie este alegerea potrivită pentru un eveniment de vară, asortată cu o pereche de sandale cu toc și o geantă plic. Spatele gol lasă la vedere o porțiune de piele și adaugă o doză perfectă de senzualitate.

Cele mai comune culori pe care le vei întâlni la o rochie baby doll sunt cele calde, deschise, pastelate. Roz pudrat, bej, alb, roz piersică sunt nuanțele care arata cel mai bine la acest tip de rochie, întregind aspectul jucăuș și copilăresc. Sunt întâlnite și modele alcătuite din combinații de culori contrastante sau complementare dar și de materiale. Cea mai uzuală combinație de materiale este cea de voal și dantelă.

Rochia baby doll este perfectă pentru toate tipurile de siluetă. Datorită formei sale, subțiază talia și o marchează într-un mod plăcut, iar șoldurile sunt mascate de volumul de material care pică de la talie în jos. Această rochie este cea mai potrivită alegere atât pentru minione, cât și pentru femeile înalte. Pentru cele mai mici de statură are un efect de alungire și oferă iluzia de picioare lungi, iar pentru cele înale, pune în valoare frumusețea picioarelor acestora.

Indiferent de construcția corpului, cu siguranță vei arăta nemaipomenit în acest tip de rochie. Fie că vrei să maschezi, sau să scoți în evidentă anumite părți ale corpului, prin aceste recomandări de baby doll cu voal pe care ti le-am oferit, sigur vei arăta nemaipomenit! Pantofii cu toc și bijuteriile alese în funcție de culoarea rochiei trebuie să fie nelipsite pentru a avea o ținută pusă la punct până în ultimul detaliu.

By | 2017-09-25T07:32:08+02:00 June 27th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment