Rochia de vară cloş

/Rochia de vară cloş

Rochia de vară cloş

Cum o porţi în funcţie de stilul personal

Rochia reprezintă simbolul feminităţii, iar acum că vara este atât de aproape trebuie să dai un refresh garderobei tale şi să îţi scoţi rochiile la înaintare. Cu siguranţă ai in dulap o rochie de vară cloş, indiferent că este vorba de un model pentru evenimentele sofisticate sau pentru  ţinutele de zi cu zi.

Rochiile de vară în stil cloş sunt deosebit de versatile, fiind disponibile într-o varietate de lungimi şi texturi. Indiferent că preferi lookul tineresc al unei rochii clos de vara sau aerul lady-like al unei rochii de vară midi în stil clos, primul lucru de care trebuie să ţii cont este textura materialului. Vara este indicat să optezi pentru materiale uşoare, vaporoase. Acestea trebuie să fie fluide şi uşoare pentru ca modelul să cadă frumos şi să aibă acel efect WOW când te mişti sau dansezi.

Rochia de vară cloş poate fii purtată de orice femeie, având în vedere că aceasta marchează întotdeauna talia. Aşadar, nu trebuie să te sfieşti să o porţi!

Vara, optează pentru rochii sau fusta clos în culori pastel, precum roz pudrat, ivoriu sau nuanţele de piersică, foarte în vogă în acest an.

Dacă eşti o fire romantică, pentru evenimentele de seară alege cu încredere o rochie cloş cu decolteu sub formă de inimă şi imprimeu floral, care să dea o notă parte ţinutei tale. Tulle-ul în partea de jos a rochiei este ideal pentru obţinerea unui look de prinţesă.

Pe de altă parte, dacă eşti adepta stilului clasic, poţi opta pentru rochii de vara clos dintr-un material satinat şi în culori regale precum roşu subiniu sau verde smarald. Este de preferat să renunţi la imprimeuri şi să alegi o variantă uni.

Cum să porţi rochia de vară cloş la o ieşire relaxată cu prietenii? Rochia cloş este prin definiţie feminină, iar culorile pastelate susţin această pledoarie. Dacă eşti înalta poarta rochia cu o pereche de balerini simpli şi cu o jachetă scurtă, iar dacă eşti mai mică de înălţime asortează rochia cu o pereche de pantofi stiletto. Evită modelele de pantofi sau sandale cu platforma butucănoasă.

Rochia de vară cloş este piesa vestimentară care trebuie să se regăsească în garderoba oricărei femei stilate!

By | 2019-04-02T07:29:17+02:00 May 16th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment