Rochie cu umărul gol pentru absolvire

/Rochie cu umărul gol pentru absolvire

Rochie cu umărul gol pentru absolvire

Balul de absolvire este poate cel important eveniment din viața ta, indiferent că este vorba de balul de la sfârșitul clasei a opta, fie cel de la liceu sau facultate. De aceea, este important să alegi rochia ideală care ți se va potrivi cel mai bine. Rochia este piesa de rezistență a ținutei tale, de aceea este obligatoriu să ai un look strălucitor  și feminin.

Pe de altă parte, este important să alegi o rochie care să fie adecvată corpului tău, dar și vârstei. Pentru că absolvirea este un eveniment formal, la care participă și profesorii tăi, este necesar să ai o rochie decentă și rafinată. Evită rochiile prea mulate, transparente, cu decolteu adânc sau foarte scurte. În schimb, poți alege o rochie cu umărul gol pentru absolvire.

Rochia cu umărul gol este o piesă senzuală, dar decentă care nu are nevoie de prea multe artificii pentru a stiliza lookul. O rochie elegantă pe un singur umăr poate avea un croi amplu sau simplu, depinde de preferințele tale. Indiferent de ce model alegi, acest tip de rochie atrage foarte ușor atenția.

Punctul de focalizare este în partea superioară a corpului, tocmai de aceea trebuie să grijă la accesorii. Dacă rochia este simplă poți alege bijuterii statement, precum cercei candelabru, un colier lung cu ciucuri și brățări de metal. În schimb, dacă porți o rochie amplă optează pentru bijuterii discrete și finuțe.

O pereche de sandale înalte sunt perfecte pentru acest model de rochie. Nu o purta niciodată cu platforme, deoarece este o rochie feminină și senzuală. O pereche de plantforme poate distruge ținuta și nu vei arăta foarte bine.

Acest model de rochie cu umarul gol pentru absolvire se potriveste cu coafurile sofisticate. Optează pentru bucle retro, onduleuri lejere sau un coc bufant. Când vine vorba de machiaj, poți pune accentul pe buze cu un ruj roșu.

Pentru seara de absolvire, rochia cu umărul gol poate fi cea mai bună alegere. Este o rochie feminină, decentă, dar senzuală în același timp care se potrivește tuturor siluetelor.

Dacă vrei să termini școala într-o manieră frumoasă și elegantă, poartă cu încredere rochia cu umărul gol!

By | 2017-09-25T11:36:43+02:00 August 24th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment