Rochii a-line de seară

/Rochii a-line de seară

Rochii a-line de seară

Strălucește într-o rochie confortabilă

Cele mai populare și mai versatile rochii de seară sunt fără îndoială cele a-line. Lejeritatea și comoditatea pe care ți le oferă o astfel de rochie le vor face să fie în topul listei tale atunci când vine vorba să îți alegi modelul preferat pe care să îl porți la un eveniment de seară.

Atunci când vine vorba de rochii a-line de seară primul model la care te duce gândul este, evident, cel lung. Acel aspect vaporos și ușor oferit de rochia lungă nu poate fii comparat cu niciun alt model. Pentru un eveniment pretențios ai nevoie de o rochie pe măsură, așa că trebuie să alegi un model cu adevărat spectaculos. De la combinații inedite între texturi și culori, până la cele mai scumpe materiale, industria modei pune la dispoziție o multitudine de opțiuni chiar și pentru cele mai pretențioase cliente.

O rochie de seară a-line poate fii un model destul de comun, tocmai de aceea te sfătuim să alegi unul cu niște trăsături deosebite și unice. Un model cu totul deosebit este cel cu spatele gol și chiar și acesta poate fii reinterpretat și stilizat pentru a întruni personalitatea și stilul tău unic. O bandă de perle de-a lungul spatelui are atât rol de susținere cât și unul estetic care înfrumusețează rochia și îți încadrează spatele într-un mod unic și senzual.

Cele mai îndrăznețe și spectaculoase materiale sunt cele prețioase sau țesăturile scumpe de genul mătăsii naturale sau a dantelei. Un corset din mărgele sau broderie aplicată manual va atrage toate privirile celor prezenți și te va face să strălucești în adevăratul sens al cuvântului. Caută un model care are partea de jos în formă de a-line pentru că un astfel de croi îți oferă tot confortul și disponibilitatea de a te mișca în voie.

Dacă preferi o rochie scurtă, te sfătuim să alegi tot un croi a-line pentru că în felul acesta îți vei pune picioarele în evidență și vei părea mai înaltă. O astfel de rochie se vrea a fii purtată cu sandale sau pantofi cu toc înalt pentru a amplifica efectul de picioare lungi. Un decolteu adânc sau spatele gol vor adăuga un plus de senzualitate și feminitate ținutei.

Lungi sau scurte, din materiale fluide sau rigide, orice model de rochii a-line de seară vei alege cu siguranță te vei simți confortabilă și atrăgătoare știind că porți o rochie stylish și la modă.

By | 2017-09-25T10:12:52+02:00 August 2nd, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment