Rochii de iarnă cu mânecă lungă

/Rochii de iarnă cu mânecă lungă

Rochii de iarnă cu mânecă lungă

Fii feminină chiar și iarna

Iarna este sezonul în care căutăm să ne ferim cât mai mult de frigul de afară prin hainele pe care le purtăm. O rochie de iarnă cu mânecă lungă este un o variantă ideală pentru a trece cu bine peste acele zile geroase.

Una dintre rochiile care au furat atenția publicului în ultimele sezoane este rochia tip palton. Aceasta este o variantă intermediară între cele două piese care poate fii purtată doar iarna și care îți conferă un aer feminin și elegant.

Fie că alegi un model cambrat pe corp, unul vaporos sau unul stil capă, rochia tip palton îți va oferi atât avantajele unei rochii precum stilul și bunul gust cât și pe cele ale unui palton și aici vorbim evident despre confortul termic.

O ținută de zi casual și perfectă pentru iarnă este formată dintr-o rochie cu mânecă lungă pe lângă care poți adăuga elemente atât pentru a-ți ține de cald, cât și pentru a crește nivelul outfitului.

O cămașă albă ale cărui guler și manșete sunt lăsate la vedere este perfectă pe sub o rochie neagră, iar un palton din lână și o pereche de cizme îmblănite îți vor întregi outfitul. De asemenea, nu uita de accesorii: o curea, o eșarfă sau o geantă asortată sunt elementele ideale pentru o asemenea ținută!

Chiar dacă iarna aduce cu sine cele mai scăzute temperaturi și cele mai friguroase zile, este în același timp sezonul cu cele mai frumoase sărbători, iar o sărbătoare cere o rochie pe măsură. Pentru evenimentele specifice sezonului, trebuie să alegi ținute festive, dar în același timp călduroase.

Nu vei vedea pe nimeni la masa de Crăciun într-o rochie de mătase naturală și chiar dacă vei vedea, cu siguranță ar fii o ținută ridicolă. O rochie cu mânecă lungă, dintr-un material confortabil și într-o culoare  specifică sărbătorii te va face cu siguranță să fii în centrul atenției.

Este imposibil să nu îți găsești favorita în lista noastră de rochii de iarna cu mânecă lungă sau în celelalte variante disponibile pe piață. Fii prima care își alege piesele preferate în momentul în care anotimpul rece se va instala pentru a fii mereu stylish!

By | 2017-09-25T13:24:25+02:00 September 15th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment