Rochii mini tricotate

/Rochii mini tricotate

Rochii mini tricotate

Texturi deosebite pentru rochii statement

Tricotajele revin din nou în forță pe piață iar designerii propun idei una mai îndrăzneață decât cealaltă în materie de articole tricotate. O piesă cu un impact major este rochia mini tricotată pe care trebuie să o ai neapărat în garderoba ta!

Dacă încă nu ai sau poate că nu ești destul de încrezătoare încât să porți o rochie mini tricotată, poți începe cu un pulover supradimensionat pe post de rochie. Fie că este un pulover cu 2 numere mai mari sau că este special creat să fie oversized, sau că este puloverul tău preferat din garderoba iubitului, toate aceste variante îți pot oferi un start bun în drumul tău de a încerca și de a aborda noi stiluri vestimentare.

Fiind un material gros, clar poate fii purtat doar în sezonul rece, de aceea poți adăuga diferite modele de cizme sau botine, cu toc sau fără pentru a obține rezultatul dorit. Un styling cu o pereche de cizme peste genunchi îți va oferi un aer sexi și provocator.

Că tot se poartă volanele și volumele, îți recomandăm să cauți rochii mini tricotate care întrunesc aceste elemente pentru un plus de stil. Un tricotaj cu model adaugă o notă personală și unică oricărei piese, de aceea te sfătuim să cauți piese cât mai deosebite!

Niște mâneci cu volane sau umerii supradimensionați transformă o rochie banală într-una cu atitudine, lucru care ți se va transmite chiar și ție atunci când o vei purta. Adaugă o pereche de bocanci și un rucsac trendy și astfel reușești să duci ținuta într-o zona street style. Dacă îți dorești o abordare mai feminină și mai casual, poartă o pereche de cizme peste genunchi și o geantă de mici dimensiuni.

Un element care se potrivește de minune atunci când porți rochii tricotate sunt ciorapii. Fie că alegi o pereche de ciorapi tip plasă sau o pereche foarte groși și colorați, aceste două piese parcă au fost menite să fie purtate împreună. Pentru un look perfect de purtat la birou, poartă o rochie tricotată cu o pereche de ciorapi și cu niște pantofi cu toc. O geantă și un trench pentru zilele mai friguroase sunt elementele perfecte pentru un look reușit.

Când abordezi o astfel de ținută, accesoriile sunt cele care pot face diferența. O pereche de mănuși, niște ochelari de soare sau o pălărie sunt micile elemente care te pot reprezenta cu succes!

By | 2017-09-25T08:54:46+02:00 August 4th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment