Salopete elegante de ocazie

/Salopete elegante de ocazie

Salopete elegante de ocazie

Salopetele de damă au fost îmbrăcate pentru prima dată în timpul Primului Război Mondial în fabricile din Anglia. Scopul lor era acela de a proteja femeile împotriva substanţelor toxice cu care lucrau. Însă cu timpul salopetele au devenit piesa preferată a femeilor de pretutindeni. Şi asta deoarece au început să apară cu timpul la prezentările de modă, iar designeri faimoşi au început să le reinventeze. Aşa că în zilele noastre salopeta elegantă este o piesă fundamentală în garderoba feminină.

De ce să optez pentru salopete elegante de ocazie

Salopeta elegantă poate fi piesa ideală pentru o ţinută rafinată de seară, mai ales pentru femeile care s-au plictisit să poarte de fiecare dată şi la fiecare eveniment rochii. În plus, o salopetă poate fi mult mai confortabilă decât o rochie şi cu siguranţă va reuşi să te pună mult mai bine în evidenţă.

Pentru un eveniment deosebit, ai nevoie de nişte salopete elegante de ocazie pe măsură. Pentru a nu da greş,poţi alege o salopetă neagră, una roşie, una în nuanţa superbă de verde smarald, sau în nuanţe metalice, precum argintiu sau auriu, care sunt în mare vogă în această perioadă.

Ce accesorii să aleg

Elementele-cheie ale unei ţinute sofisticate în care piesa centrală este o salopetă sunt accesoriile. Acestea trebuie alese cu foarte mare grijă, pentru a tranforma ţinuta într-una de-a dreptul spectaculoasă. Dacă salopeta este simplă, accesorizeaz-o cu o curea subţire în talie, pentru a atrage atenţia asupra bustului şi a formelor frumos conturate. Întotdeauna adaugă ţinutei de seară pantofi stiletto, pumps sau sandale cu toc înalt în stil minimalist şi accesorizează în continuare cu gentuţe plic deosebite. Tot în cazul salopete simple, îţi poţi permite să mergi pe varianta unor bijuterii/accesorii opulente: colier statament, cercei de mari dimensiuni, multe brăţări, inele foarte mari.

În cazul în care salopeta pe care alegi să o porţi prezintă detalii rafinate, precum: perlele, penele, pietricele preţioase, păstrează ţinuta pe o linie simplă, de bun gust. Astfel, încearcă să adaugi doar bijuterii finuţe şi lasa salopeta să fure privirile tuturor persoanelor de la evenimentul la care participi.

Concluzia?

Dacă vrei să dai o notă fresh, diferită ţinutelor tale pentru evenimentele speciale, atunci este cazul să adaugi garderobei tale şi o salopetă elegantă. Este la modă, este confortabilă şi te poate ajuta să ai o apariţie de-a dreptul spectaculoasă.

By | 2018-05-31T12:59:24+02:00 June 3rd, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment