Salopete lungi evazate

/Salopete lungi evazate

Salopete lungi evazate

Dă o notă retro ținutelor tale!

Salopeta lungă evazată, una dintre cele mai populare piese vestimentare, nu are cum să lipsească din garderoba unei femei pasionate de modă. Este în mare vogă și poate da un aer retro, indiferent de ținuta adoptată.

Cum aleg salopeta lungă evazată?

Daca ai forme generoase ar trebui să alegi salopete lungi evazate într-o singură culoare, de preferinţă nu foarte vie, la care să adauge în talie o curea sau un cordon. Mizeaza pe nuanșe precum: negru, gri, bleumarin. Aceste salopete ar trebui să nu fie foarte accesorizate, să aibă un croi minimalist, și să nu fie foarte în partea de sus a corpului, până la genunchi.

Dacă ai o siluetă de mode, cu siguranţă eşti o norocoasă. Poţi să alegi dintr-o gamă de salopete lungi evazate foarte variată și poți purta toate culorile și imprimeurile posibile. Nu te teme să alegi o salopetă cu pantalonii foarte evazaţi în partea de jos, nici modele de salopete din materiale subţiri, care să dea impresia de fluiditate în momentul în care le porţi, dacă silueta şi înălţimea te avantajează.

Salopete lungi evazate în diverse ţinute

Salopeta lungă evazată poate deveni cu ușurință elementul de atracţie al unui outfit relaxat, supus tendinţelor contemporane. Pentru o ținută moderna, mai nonconformistă asociază o salopetă neagră evazată cu o pereche de pantofi sport şi mizează pe un croi cu pantaloni foarte evazați în partea de jos. Completează acest ansamblu cu un rucsac din piele.

Principalul motiv pentru care femeile din întreaga lume s-au îndrăgostit iremediabil de salopeta lungă evazată este legat de capacitatea ei de a asocia perfect comoditatea pantalonilor cu glamul unei rochii. Aceasta reusește să adauge o notă de senzualitate oricărui outfit  și poți obține o combinaţie căreia nimeni nu îi va putea rezista!

O salopetă lungă evazată cu un decolteu ameţitor este o investiţie pe care nu o vei regreta! Poți opta pentru un model cu mâneci clopot, dar poţi alege liniştită şi un croi clasic. Ține cont că trebuie să îţi evidenţiezi talia!

Dacă stilul tău este mai degrabă o combinație modernă între cel feminin și masculin, o salopetă lungă evazată este gata să se supună dorinţelor tale! Poartă salopeta cu mocasini, cu o centură aurie şi un guler încrustat cu bijuterii. Sau foloseşte un singur element de natură tomboy, precum pantofii tip creepers, alături de o salopetă  lungă evazată cu linii șaptezeciste şi decolteu adânc.

Noi iubim salopeta lungă evazată. Voi?

By | 2018-05-22T13:19:39+02:00 May 24th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment