Salopete scurte de vară

/Salopete scurte de vară

Salopete scurte de vară

Cum le porţi în ţinuta de zi şi de seară

Salopetele te pot salva din orice situaţie. Mai ales vara, când este caniculă şi nu vrei să pui pe ţine prea multe piese vestimentare. Salopeta de vară este lejeră, confortabilă şi foarte răcoroasă.

Salopeta scurtă îşi are originea în anii 1930, în New York, atunci când era mai mult văzută ca o piesă sport. Însă cu timpul casele de modă au sesizat versatilitatea ei. Marilyn Monroe şi Elizabeth Taylor au fost cele care au dus salopeta la un alt nivel. Acestea purtau salopete mulate cu printuri îndrăznețe, care să le pună în valoare siluetele de invidiat.

Iată cum o porţi în funcţie de stilul preferat:

Ţinuta casual

Dacă ai câteva kilograme în plus, optează pentru o salopetă scurtă cu talia accentuată sau cu pliuri în această zonă şi evită imprimeurile. Un model de salopetă simplă, într-o singură culoare te va avantaja foarte bine. În ceea ce priveşte accesoriile, alege ceea ce te face să te simţi comod. Însă fiind o ţinută de zi, poţi opta mai degrabă pentru pantofi sport, balerini sau sandale cu talpa plată. O salopetă scurtă poate fi purtată cu uşurinţă la cumpărături, la plajă, în parc. Însă foarte important este să ţii cont de silueta ta pentru a obţine o ţinută armonioasă.

Ţinuta elegantă

Dacă ziua poţi alege o salopetă de vară din materiale precum bumbacul sau voalul, seara este de preferat să alegi materiale cum ar fi mătasea, material vaporos cu paiete şi dantelă. Pentru ţinutele de seară fii atentă să alegi întotdeauna linii minimaliste şi accesorizare minimă. Pentru a ieşi în evidenţă alege o salopetă cu un decolteu adânc sau cu spatele gol. Optează pentru culori vii, de vară, iar în caz contrar combină salopeta în culori neutre cu accesorii puternic colorate sau în nuanţe de pastel.

Anul acesta cele mai căutate modele de salopete scurte sunt cele cu printuri florale şi cele cu modele aztece. Acestea merg de minune cu sandale cu platformă sau cu sandale gladiator pentru un look de vară la modă şi confortabil.  Nu uita şi de accesorii: un clutch drăguţ, o geantă de umăr, o pălărie sau o brăţară sclipitoare – acestea îţi vor oferi instantaneu un look glam şi sofisticat.

By | 2018-05-31T12:51:47+02:00 May 27th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment