Strazi inundate in Caransebes

/Strazi inundate in Caransebes

Strazi inundate in Caransebes

Caransebesul a fost lovit ieri noapte de o ploaie zdravana care s-a intins pe durata a sase ore. In urma acestei ploi torentiale, mai multe strazi din Caransebes au fost inundate. Lucru care nu e intr-un fel de mirat, pentru ca apa masurata de hidrologi s-a apropiat de nivelul de 75 de litri per metru patrat.

Paraul Potoc a iesit din matca, volumul de apa fiind extre de mare, fiind afectate strada Tudor Vladimirescu si zonele adiacente Potocului. Si Zlagnita si raul Sebes au fost umflata in acea noapte, dar fara a iesi din matca. Pompierii, ISU Resita si Caransebes, Serviciul Voluntar pentru situatii de urgenta al Primariei si Apele Romana au intervenit pentru a incerca sa opreasca valtoarea si sa limiteze pagubele.

La prima evaluare, se pare ca 65 de case au fost afectate, la fel si 100 de anexe gospodaresti, 100 de gradini, subsolul Spitalului Municipal din Caransebes, Uzina de Apa, Centrul “Sfintii Imparati Constantin si Elena”, Centrul de Plasament “Buna Vestire”, Centrul pentru persoanele fara adapost si 3 centre comerciaele din zona. Au fost avariate un pod si 2 mii de metri liniari de strazi.

Var si Iaz au fost inundate de paraul Acsin, la fel si drumul national 68 pe o portiune de 58, unde apa a ingreunat circulatia.

By | 2014-07-13T17:18:25+02:00 July 13th, 2014|Caras-Severin, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment