Supraveghere de la distanta

/Supraveghere de la distanta

Supraveghere de la distanta

Ti-ai dorit vreodata sa poti supraveghea de la distanta tot ceea ce tine de afacerea ta ? Ei bine, acum e posibil, tinand cont ca avem internet de mare viteza mai peste tot in Romania si pentru ca exista camere dvr si sisteme de supravegere video, poti face asta chiar daca esti la plaja la Mamaia in mijlocul verii sau te distrezi intr-un club. Desi nu cred ca sunt locurile in care te gandesti cel mai des sa arunci o privire pe camerele video sa vezi cum se misca producatia in locatia pe care o pasturesti.

Cea mai probabila situatia e cea in care trebuie sa pleci din localitate, de multe ori in cautare de noi clienti sau la ceva conferinta, iar din cand in cand ai vrea sa vezi ca totul merge bine. O poti face usor daca ai un telefon bun sau o tableta, nici macar nu ai nevoie sa deschizi laptopul pentru asta. Iar daca produci materiale doar in doua schimburi si ai vrea sa fii sigur ca nu se intampla nimic cu acestea pe timpul noptii, o poti face instaland un sistem antiefractie si in momentul in care cineva calca pe un teritoriu securizat de alarma, poti deschide rapid telefonul sau tableta si sa vezi exact ce se intampla intr-o fabrica. Asta chiar daca stai linistit acasa, departe de fabrica. Iar daca sunt evenimente, poti trimite rapid politia sau o firma de securitate sa investigheze.

Iar daca esti proprietar al unei companii care se respecta si nu ai asa ceva, ar fi bine sa iti cumperi, pentru ca foarte probabil hotii isi planifica deja urmatoarea lovitura, iar fara aceste sisteme, esti o victima sigura, riscand sa pierzi materiale si bani din interiorul firmei.

Daca ai nevoie de camere de supraveghere, sisteme antiefractie, camere dvr, alarme de incendiu, interfoane si alte multe tipuri de sisteme de supraveghere, poti intra pe TitanicShop sa ti le iei.

By | 2016-05-19T13:19:49+02:00 May 14th, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment