Tenişi Converse pentru bărbaţi

/Tenişi Converse pentru bărbaţi

Tenişi Converse pentru bărbaţi

Tenişii Converse au devenit o piesă nelipsită din recuzita de încălţăminte a femeilor, precum şi a bărbaţilor. Sunt lejeri, comozi şi originali.

Tenişii Converse clasici, cu talpă şi partea din față albă, sunt încă la modă şi vor fi foarte mult timp de acum încolo. Cu autorul lor, orice bărbat poate da naştere unei ţinute extrem de comode, dar în tendinţe.

Tenişii Converse sunt extrem de uşor de asortat şi se pot purta la aproape orice ţinută, însă cu toate acestea din această categorie o excludem pe cea elegantă, pentru că este clar că nu ne putem prezenta la o nuntă într-un costum ultra-elegant din catifea şi o pereche de tenişi Converse.

Pe timp de primăvară și vară, încearcă să eviţi tenisi Converse negri, pentru că această nuanţă atrage căldura și vor deveni incomozi. Iar pentru că vara este un sezon al exprimării asta înseamnă că putem să devenim creativi, plin de viață și culoare și să ne alegem nişte tenişi Converse coloraţi, ideali pentru ţinutele din acest anotimp.

Există anumite situații în care tenișii Converse sunt potriviţi chiar şi pentru ţinutele de birou. De exemplu, asortaţi cu o pereche de chino închişi la culoare şi cu o cămaşă în carouri. Ca accesorii poţi alege un ceas de mână Casio şi o geantă de umăr.

Ţine cont de faptul că tenişii Converse pot fi din pânză, piele sau din diverse materiale sintetice. Cei din pânză se recomandă vara, iar cei din materiale mai solide în sezonul rece.

Dacă eşti genul de persoană care nu adoptă ţinute monocrome, sau căruia nu îi sunt pe plac nuanţele închise, poţi opta pentru niște tenişi roşii, albaştri sau verzi. Aceste perechi vor veni cu un plus de personalitate şi vor ”înviora” ţinuta. Mai poţi opta pentru tenişii Converse cu imprimeu care pot adăuga un plus de stil ţinutei, însă prea puţini bărbaţi îi preferă.

Recomandarea noastră de ţinută: jeanşi + tenişi Converse coloraţi + cămaşă în carouri. Este ţinuta ideală pentru o ieşire în oraş. În ceea ce priveşte alegerea tenişilor pentru bărbaţi, se recomandă ca aceştia să aibă culori puternice pentru a putea ieşi în evidenţă. De exemplu roşu, portocaliu sau verde. Pe cămaşă trebuie să se regăsească aceeaşi nuanţă de pe tenişi. Jeanşii pot fi într-o nuanţă plăcută de albastru deschis.

By | 2018-07-16T10:18:37+02:00 July 14th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment