Trendul bio pe piata din Romania

/Trendul bio pe piata din Romania

Trendul bio pe piata din Romania

In afara tarii e un trend deja inradacinat in populatie legat de produsele bio, iar la noi in tara fenomenul ia amploare. In special in industria cosmeticelor, o industrie care incearca sa isi atraga cat mai multi clienti, in special cei care folosesc numai produse cosmerice bio. Cand ne referim la cosmetice bio, ne referim la produse realizate cu produse naturale, intr-un mediu cat mai lipsit de chimicale, toate elementele folosite pentru producerea acestor produse venind din natura.

Un exemplu ar fi un balsam de par sau untul de corp, doua produse care pot fi inlocuite cu un produs natural care va poate ajuta sa aveti un par sanatos si o piele fina. Iar acel produs natural este untul de shea nerafinat, compus bogat in vitamina A, E, D, F si antioxidanti naturali, cu efecte benefice pentru piele si par.

produse-bio

Si nu sunt singurele produse bio pe care le puteti achizitiona, pentru ca exista diverse tipuri de cosmetice bio pe care le puteti folosi in functie de ceea ce doriti sa faceti.

Daca aveti nevoie de produse pentru baie si dus, exista sampon, balsam, spumant sau gel de dus bio, cu extracte din plante precum Jojoba, Lithospermum Erythrohizon,Fragaria Vesca sau Ribes Nigrum. Multe denumiri latine pentru diverse plante, dar le puteti cauta si voi pe internet pentru a vedea efectele pe care le au acestea pentru corpul uman.

Puteti sa va cumparati orice produse necesar in viata de zi cu zi sa fie bio, cu produse ca after shave, apa de gura, deodorant, demachiante sau pasta de dinti. O utilizare zilnica a acestor produse poate sa va ajute pe termen lung in obtinerea unei stari de bine generale. Si in plus, veti putea fi siguri ca aceste produse sunt naturale, fara substante ascunse si posibil daunatoare.

Cosmeticele insa nu sunt singurele produse bio pe o astfel de piata. Exista si alte tipuri de produse realizate natural, iar pe acestea le puteti vedea in cadrul unui targ ca “Produs in Cluj“… pe care il puteti vedea si in Oradea in perioada 3-4-5 Iuluie 2015, un targ cu ateliere, spectacole populare, artizanat si evident, multe produse traditionale din zona Clujului.

Vor fi si acolo multe produse traditionale, alimente din carne realizate dupa retete originale si dulceturi si sucuri naturale, pentru a putea completa viata bio pe care o duceti.

By | 2015-07-29T11:23:09+02:00 July 2nd, 2015|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment