Un camion cu zahar s-a rasturnat la Popesti

/Un camion cu zahar s-a rasturnat la Popesti

Un camion cu zahar s-a rasturnat la Popesti

Un camion incarcat cu zahar s-a rasturnat in noaptea de duminica spre luni pe DN 2 in dreptul localitatii Popesti. Vehiculul era condus de un barbat de 48 de ani din judetul Iasi, acesta rasturnandu-se cu camionul pe partea carosabila.

Acesta a spus ca a vrut sa ocoleasca un caine si in urma manevrei de ocolire a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat. In urma acestui incident, traficul a fost blocat pe un fir pana dimineata in jurul orei 09:00, cand la fata locului a ajuns o alta masina care a preluat marfa.

Potrivit sefului politiei rutiere din Vrancea, comisarul sef Viorel Gheorghe, in zona au fost echipaje de politie care au asigurat fluenta traficului. Acesta a declarat:

“Evenimentul rutier s-a produs la ora 1.30, pe DN 2 E85, în comuna Popești. Conducătorul unui autocamion marca Ford Transit, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier a fost blocat pe un fir, iar până la ridicarea mașinii, la fața locului au fost echipaje de poliție, care au asigurat fluența traficului.”

By | 2015-01-27T14:30:28+02:00 January 27th, 2015|Vrancea, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment