Un milion de lei investiti in Spitalul din Lipova

/Un milion de lei investiti in Spitalul din Lipova

Un milion de lei investiti in Spitalul din Lipova

Spitalul Orasenesc din Lipova a investit peste 1 milion de lei in reabilitarea cladirii in care functioneaza sectia de recuperare, totul facandu-se cu bani de la bugetul local.

In cladirea reabilitate va functiona Sectia de recuperare, medicina fizica si balneofiziologie, aceasta cuprinzand 25 de paturi. Aceasta a fost inaugurata oficial pe 11 iulie 2014, in prezenta autoritatilor locale si a secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Dorel Sandesc.

Primarul orasului Lipova, Mircea Jichici, a oferit mai multe detalii:

A fost reabilitat un corp vechi de clădire al Spitalului Orăşenesc. Aici a funcţionat Unitatea de Asistenţă Medico-Socială, localul fiind foarte, foarte degradat. Am refăcut în întregime interiorul, lucrările derulându-se în perioada 2013-2014. Avem de gând să facem şi exteriorul, dar aşteptăm să primim finanţare printr-un proiect european pentru reabilitarea termică a clădirii şi extinderea acesteia. Vrem să mutăm aici secţiile interne şi pediatrie care, actualmente, funcţionează într-o locaţie retrocedată”

Spitalul Orasenesc din Lipova acopera la nivel de asistenta medicala toata populatia aflata in zona Vaii Muresului, un numar de aproximativ 60 000 de locuitori.

By | 2014-07-12T17:57:55+02:00 July 12th, 2014|Arad, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment