Un somn mai linistit pe o saltea solida

/Un somn mai linistit pe o saltea solida

Un somn mai linistit pe o saltea solida

saltea

De-a lungul timpul felul in care ne asezam paturile pentru somn s-a schimbat teribil. Daca pana acum 100 de ani era bine daca aveai o simpla saltea umpluta cu paie, in 2016 poti sa iti cumperi o saltea cu spuma online fara probleme. Doar ai aruncat un ochi, te uiti la setarile pe care le are salteaua si daca pretul si caracteristicile iti convine, o poti comanda si iti poate veni acasa in 1-2 zile.

In ziua de azi ai si de unde alege, iar daca nu ai timp si simti ca salteaua ta deja nu mai e suficient de buna, o poti comanda pe fuga de pe telefon prin doua cateva atingeri. Cu toate acestea insa, in Romania inca este preferata metoda testarii. Personal, si eu prefer sa ma duc sa testez o saltea in magazin. Chiar daca nu sunt expert in saltele cu spuma, pot sa dedectez cand e o saltea simpla cu arcuri, o saltea cu spuma poliuretanica sau spuma cu memorie. Pur si simplu simti diferenta atunci cand te intinzi in pat si stai cateva secunde, poate te mai misti dintr-o parte intr-alta pentru a vedea cum se modifica structura saltelei

Acum ceva mai multa vreme, cand ma intorceam dintr-un drum de la Iasi spre Bucuresti, am intrat putin prin centrul Vasluiului cu ceva treaba, iar la iesire am dat de unul din magazinele Acaju din Romania, cel din Vaslui, unde de altfel se afla si sediul companiei. Intre timp am mai aflat ca Acaju mai are ceva magazine de prezentare si prin alte parti ale tari, cum ar fi Bucuresti, asa ca nu era neaparat necesar sa iau o saltea din Vaslui sa o aduc pana pe la Iasi. Desi as fi facut-o, tinand cont ca erau destul de relaxante saltelele lor. As fi mers catre modelul lor de top, care era de exceptie pentru spate si zona gatului, dar din pacate eram in Vaslui si n-aveam chiar o duba dupa mine sa o car.

Oricum planificam sa imi schimb salteaua in curand, pentru ca e o saltea veche cu arcuri si mai ales dupa ce am citit articolul cu substante toxice din saltele, moment in care mi-am luat o husa speciala pentru asa ceva.

La final, daca iti doresti o saltea cu spuma de calitate, poti sa apelezi la unul din magazinele care comercializeaza produse Acaju in Romania, in Roman, Iasi si Vaslui.

By | 2016-03-01T08:01:26+02:00 February 24th, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment