2600 de pachete de tigari contrafacute confiscate in Mehedinti

/2600 de pachete de tigari contrafacute confiscate in Mehedinti

2600 de pachete de tigari contrafacute confiscate in Mehedinti

Politia de frontiera din cadrul IJPF Mehedinti a desfasurat perchezitii in comuna Prunisor, unde aveau informatii cum ca s-ar afla depozite de tigarete netimbrate aduse din afara tarii ilegal.

In cele trei locatii, politistii de frontiera au confiscat peste 2600 de pachete cu tigari netimbrate in valoare de 31.000 de lei.

“La sfârşitul acestei săptămâni, poliţiştii de frontieră severineni au descins în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Severin în trei locaţii folosite ca depozite de ţigări de G. Petrişor, în vârstă de 29 de ani, R. Gheorghe în vârstă de 37 de ani şi R. Marinică, în vârstă de 35 de ani – toţi din judeţul Mehedinţi, persoane suspectate că se ocupa cu traficul cu produse accizabile. În urma percheziţiilor efectuate în cele patru locaţii, poliţiştii de frontieră au descoperit un număr de 2610 de pachete cu ţigări marca Marble, Pall Mall, Monte şi Viceroy de proveninţă Muntenegru şi Serbia. Totodată, au fost ridicate şi numeroase înscrisuri referitoare la vânzarea ilicită către terţe persoane a ţigărilor de contrabandă”, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt IJPF Mehedinţi.

Persoanele care faceau contrabanda au fost arestate si sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de produse neaccizabile sau cu marcaje false, pedeapsa pentru aceste fapte fiind inchisoare intre 1 si patru ani.

By | 2014-08-18T16:26:58+02:00 August 18th, 2014|Mehedinti, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment