Autotren rasturnat la Izvin

/Autotren rasturnat la Izvin

Autotren rasturnat la Izvin

Un accident de circulatie a avut loc in aceasta dupa-masa la Izvin, pe DN6 intre Timisoara si Lugoj. Un autotren a incercat sa evite coliziune cu un autoturism ai s-a oprit in indicatorul de intrare de la Herghelia Izvin, ingreunand circulatia in zona.

Autotrenul mergea spre Timisoara cand la un moment dat a observat ca in fata sa o masina a oprit brusc. Acesta a incercat sa franeze, dar din cauza ca vehicului era incarcat, distanta de franare a fost redusa considerabil, iar acesta a fost nevoie sa traga de volan pentru a evita masina. In urma acestei manevre soferul a oprit intr-un final la intrarea de la Herghelia Izvin, cu rotile din fata deasupra santului de pe marginea drumului, dupa ce a agatat si barele de metal din fata hergheliei.

La locul incidentului au ajuns echipaje de politie, pompierii de la descarcerare si ambulanta, care a transportat soferul autotrenului la spital pentru ingrijiri medicale.

Circulatia in zona este ingreunata, asteptandu-se o macara pentru a trage tirul de pe drum si din fata hergheliei si pentru a elibera traficul in zona.

By | 2014-12-16T15:06:41+02:00 December 16th, 2014|Timis, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment