Blugii rupți bărbătești

/Blugii rupți bărbătești

Blugii rupți bărbătești

Fără îndoială, jeanșii sunt o piesă fără vârstă și care nu se va demoda niciodată. Nicio garderobă consistentă nu poate fii construită dacă nu are la bază câteva piese esențiale, dintre care blugii trebuie să ocupe o poziție de top. Acest lucru este valabil atât pentru garderoba unei femei, cât și pentru cea a unui bărbat.

Pentru un look relaxat și confortabil recomandăm o pereche de jeanși de calitate, și nu orice pereche, ci una care are rupturi. Inițial când acest trend a apărut, aceste rupturi erau unele de uzură, dar ulterior industria modei a exploatat această nișă și scoate pe piață modele rupte din fabricație. Totuși, dacă dorești să ai o pereche de jeanși rupți originali și unici, poți să îi creezi chiar tu. În sensul acesta găsești o mulțime de tutoriale online care explică pas cu pas cum poți să realizezi lucrul acesta după propria plăcere. Avantajul este că nu trebuie să urmezi întocmai regulile, ci îți poți da frâu liber imaginației și astfel vei obține rezultatul dorit.

Cel mai important lucru atunci când compui o ținută în jurul unei perechi de blugi rupți este să păstrezi echilibrul. Blugii rupți sunt în sine o piesă îndrăzneață, tocmai de aceea nu este indicat ca restul ținutei să fie compus din piese la fel de puternice. O variantă sigură pentru punerea în valoare a acestui tip de pantaloni este împreună cu un tricou simplu, peste care se poate adăuga un cardigan sau o cămașă lejeră. O pereche de sneakerși asortată completează cu succes întreaga ținută.

Dacă dorești să duci acest tip de pantaloni în altă zonă, recomandăm să îi asociezi cu un top simplu, cu un trench și cu o pereche de botine. Această ținută este potrivită pentru perioada de tranziție dintre sezonul rece și cald, paltonul fiind opțional și dispensabil.

Modul cel mai simplu de a purta o pereche de blugi rupți bărbătești este împreună cu un tricou cu un imprimeu simplu și cu o pereche de adidași ușori în picioare. Cu siguranță, această combinație nu va da greș niciodată. Pentru cât timp acest tip de jeanși vor mai fii în trend îți recomandăm achiziționarea unei perechi de calitate cu o serie de rupturi medii care pot fii mixate în cât mai multe ținute.

By | 2017-08-03T12:51:34+02:00 August 2nd, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment