Espadrile croşetate

/Espadrile croşetate

Espadrile croşetate

Hippie vibes

Care este cel mai nou trend al verii în materie de încălţăminte? Ei bine: espadrilele croşetate. Sunt lejere, confortabile şi perfecte pentru zilele fierbinţi de vară. În plus, acest tip de espadrile îţi vor conferi un aer relaxat, dar vintage, trimiţându-ne cu gândul la ţinutele drăguţe pe care obişnuim să le purtăm în neașteptatul concediu la mare.

Nu pleca de la premisa că espadrilele croşetate sunt de pe vremea bunicii. Dimpotrivă, aerul hippie al acestora poate da naştere unor ţinute de-a dreptul remarcabile.

Dacă ţi se par greu de asortat, îţi prezentăm câteva moduri de purtare a acestora. Nu-ţi va veni să crezi cât de uşor le poţi aborda într-o mulţime de ţinute. Garantăm că te vei îndrăgosti iremediabil de ele!

Ne plac la nebunie espadrilele croşetate în nuanţe nude, deoarece pot fi incluse în cât mai multe ţinute. Nu este o greşeală nici să alegi nuanţe intense: albastru ciel, vişiniu, galben, verde smarald – sunt cele mai potrivite culori de vară.

Ținuta 1: poartă o pereche de espadrile nude cu o rochie albă din in cu nasturi care scot banalul din tipar, adăugă o geantă de paie într-o nuanţă colorată (noi am opta pentru roz pal), un set de brăţări finuţe şi nişte ochelari de soare oversized.

Ținuta 2: Combină o fustă cloș albă cu un crop top şi nişte espadrile croşetate într-o nuanţă intensă. Fii atentă ca nuanţa bluzei să se potrivească cu cea a espadrilelor.  Nu trebuie să fie neapărat la fel, ci doar să alegi culori complementare. Ca accesorii optează pentru o eşarfă prinsă pe cap, nişte cercei rotunzi şi o geantă de umăr nude.

Ținuta 3: Fiind vară, ne dorim ţinute cât mai lejere. Pentru o dimineaţă relaxantă, petrecută la o teresă împreună cu iubitul optează pentru nişte pantaloni scurţi din denim, un maieu vaporos şi perechea de espadrile croşetate. O borsetă într-o nuanţă vibrantă, o pălărie şi nişte ochelari de soare supradimensionaţi îţi vor completa frumos ţinuta, trimiţând cu gândul la outfiturile de vacanţă.

Ținuta 4: Alege o pereche de pantaloni evazaţi dintr-un material lejer de vară, în stil hippie, pe care să îi asortezi cu espadrile nude. Bineînţeles, un maieu din dantelă, nişte brăţări suprapuse şi ochelarii de soare nu trebuie să lipsească dintr-o asemenea ţinută.

Acum spune-ne: care ținută este preferata ta?

By | 2018-06-19T11:30:59+02:00 June 12th, 2018|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment