Fuste creion de blugi

/Fuste creion de blugi

Fuste creion de blugi

Fusta creion se poartă în orice combinație

Până în ziua de astăzi, blugul este unul dintre cele mai ușor de purtat materiale. De la clasicii jeanși până la fuste, rochii și jachete, piesele de îmbrăcăminte de blugi sunt elemente clasice care ar trebui să se regăsească în garderoba de bază a oricărei fashioniste.

O fustă creion de blugi poate fii considerată una dintre acele piese mereu la îndemână pentru situațiile limită în care trebuie să ieși din casă dar nu ști cu ce să te îmbraci. În funcție de modelul ales aceasta poate să te ducă spre o zonă mai casual sau mai elegantă. O calitate a acestui tip de fuste este că le poți integra chiar și în ținute street style. În cele din urmă totul se rezumă la celelalte elemente pe care le alegi pentru a compune ținuta.

Pentru un look casual și minimalist, îți recomandăm să porți o fustă creion de blugi la care să adaugi o cămașă albă oversized sau chiar bărbătească și o pereche de pantofi stiletto negri. Cămașa bărbătească și pantofii extrem de feminini se vor armoniza perfect în jurul fustei, creând un outfit grozav împreună!

Sunt fuste creion de blugi mai lungi sau mai scurte, potrivite pentru toate gusturile și tipurile de siluetă. Dacă ai niște picioare lungi și tonifiate, ar fii păcat să nu le expui într-o fustă mini cu detalii interesante. Fie că este vorba de o fustă petrecută sau cu nasturi metalici în față, efectul de creion va fii același. Fiind foarte strâmtă, aceasta se va mula perfect pe formele corpului tău și le va scoate și mai mult în evidență.

Dacă nu ești adepta fustelor mini și preferi fuste mai lungi, un model midi cu o crăpătură adâncă este alternativa perfectă pentru tine. Există fuste creion de blugi cu crăpătura în față, în spate, pe un picior sau orice combinație între acestea.

O poți alege pe cea care în care te simți cel mai confortabil, dar trebuie să ții cont de următorul aspect: cu cât o fusta este mai lungă, cu atât crăpătura trebuie să fie mai adânca, din simplul motiv pentru a putea păși cu ușurință.

Fie că le preferi pe cele mai lungi sau pe cele mai scurte, un lucru este cert: o fusta creion de blugi bine aleasă se va mula perfect pe formele tale și te va face să te simți feminină și atrăgătoare.

By | 2017-09-26T12:37:00+02:00 August 26th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment