Fuste mini plisate

/Fuste mini plisate

Fuste mini plisate

Combinații-cheie

Colecţiile de toamnă ale celor mai mari case de modă continuă să promoveze în continuare pliseurile. Atât vedetele internaţionale cât şi bloggeritele faimoase au adoptat atât de rapid trendul fustelor plisate, astfel încât în ultima vreme putem spune că fusta plisata este văzută ca o piesă vestimentară clasică, care trebuie să se afle în garderoba oricărei femei cu stil.

Fustă mini, cu pliseuri înguste şi dese, în culori puternice precum: bleumarun, vişiniu, ocru, cărămiziu, maro sau în culori pastelate specifice sezonului estival: roz somon, lavandă, nenumărate nuanţe de bejuri, a devenit foarte populară şi ne îndeamnă la obţinerea celor mai stilate ţinute cu ajutorul ei.

Chiar dacă adesea ne gândim la minunatele fuste mini plisate în combinaţii şcolăreşti alături de rucsacuri, serviete, cămăşi masculine şi pulovere subţiri, iată cum poţi purta această fustă în combinaţii moderne în funcţie de stilul vestimentar pe care îl îndrăgeşti:

  1. Pentru o plimbare în parc

Optează pentru o fustă mini plisată roz, asorteaz-o cu o cămaşă din denim şi cu o pereche de balerini cu vârful ascuţit. Pentru a completa ţinuta, adaugă mai multe brăţări suprapuse în nuanţe diverse de roz.

  1. Pentru o întâlnire romantică

O fustă mini plisata albă, alături de o cămaşă bej din mătase şi de  pereche de pantofi stiletto poate fi o adevărată declaraţie de stil. Adaugă un ceas simplu, finuţ şi poartă aceasta ţinută cu zâmbetul pe buze.

  1. Pentru un concert rock

DA! Poţi purta fustă mini plisată chiar şi la concertul trupei preferate. Mergi pe nuanţe închise la culoare: fusta neagră, un top cu rupturi gri şi nişte ghete tip biker. Asortează ţinuta cu o jachetă din piele sau cu o vestă din piele, cu nişte cercei creole şi un ruj roşu.

  1. Pentru o petrecere tip cocktail

Aici poţi alege o fustă plisată în nuanţe clasice, deosebite, precum roşu, bej, albastru dechis. Asorteaz-o cu o cămaşă albă dintr-un material vaporos şi cu o pereche de sandale în nuanţe metalice. O geantă plic cu paiete se va îmbina armonios cu întreaga ţinută.

După cum vezi, există o mulţime de modalităţi în care să porţi fustă mini plisată. Care este preferata ta?

By | 2017-09-26T14:27:19+02:00 August 28th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment