Mancare la modul profesional

/Mancare la modul profesional

Mancare la modul profesional

Atunci cand incepi sa faci ceva prin bucatarie, probabil ca te crezi un chef / mare maestru bucatar. Dar cel mai probabil ai gatit o omleta sau cartofi prajiti cu niste carnuri. Dar daca vrei sa faci asta in modul profesionist, ai nevoie de niste masinarii profesioniste. Pentru niste cartofi ai nevoie de un simplu cutit si o tigaie, dar daca vrei ceva mai complex, deja treci deja la material mai complexe precum mixere profesionale de bucatarie sau un robot de bucatarie. Pentru ca atunci cand adaugi materiale profesionale in bucatarie, gatitul devine mai spectaculos.

Un mixer de bucatarie profesional e ceva ce nu trebuie sa lipseasca din bucataria cuiva care vrea sa faca mancare la modul rapid si profesionist. Am simtit asta pe piele mea cand a trebuit sa fac o inghetata, iar sa incerci sa amesteci frisca si ouale manual e un chin. Asa cu un mixer profesional, in 5 minute am rezolvat cu frisca si albusurile, le-am amestecat, alaturi de „indulcitorul“ favorit (fie ca pui capsuni, visine sau cacao) si le bagi la congelator. Un desert rapid pentru mai tarziu. Doar sa nu exagerezi cu el, pentru ca tinde sa se pune pe abdomen destul de rapid.

Robotul de bucatarie in folosesc pentru mai multe taskuri, dar in special cand am ceva de maruntit sau amestecat. Am un robot multifunctional cu care pot face tot felul de amestecuri si dress-inguri pentru ciorbe. De multe ori, daca vreau o supa crema, iau legumele si le fac marunt de tot, iar apoi adaug zeama de la ciorba pentru a transforma totul intr-o crema delicioasa care sa se mentina la frigider si sa fie o gustare rapida dimineata inainte de lucru.

De asemenea, daca vreau sa toc legume pentru ciorba sau salata, o fac cu ajutorul maruntitorului pe care il am la robot.

Toate aceste dispozitive aduc un plus de profesionalism si rapiditate in prepararea bucatelor, ceea ce ma face sa cred ca nu lipsesc din bucatariile restaurantelor cu pretentii, fie ele mai mici sau mai mari.

Voi ce ustensile folositi pentru a prepara mancarea mai rapid si in cel fel le utilizati ?

By | 2016-07-25T12:46:01+02:00 July 22nd, 2016|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment