PMP Mehedinti a depus plangere impotriva a patru politisti

/PMP Mehedinti a depus plangere impotriva a patru politisti

PMP Mehedinti a depus plangere impotriva a patru politisti

Reprezentatii partidului miscarea populara din judetul Mehedinti au depus duminica o plagere penala impotriva a patru politisti din Baia de Arama, acestia sustinand ca au fost agresati de acestia in timpul unei actiuni de campanie.

Presedintele PMP Mehedinti, Eugen Golea, a declarat ca incidentul a avut loc duminica dupa-amiza, cand 30 de simpatizanti ai partidului se intorceau dintr-o actiune de campanie de langa Baia de Arama. Atunci de pare ca au fost opriti de politisti, acestia pulverizand cu spray lacrimogen doi tineri si o femeie, in timp ce un alt barabt a fost lovit in gat cu cotul de catre unul dintre politisti, conform liderului PMP Mehedinti.

Politia din Baia de Arama are insa o alta versiune, spunand ca politistii au oprit in trafic un sofer care nu purta centura de siguranta iar in momentul in care i-a solicitat sa se legitimeze, acesta a refuzat si a devenit recalcitrant, urmand sa pulverizeze spray lacrimogen pentru a opri o posibila altercatiei. Dupa aceste incidente, l-au dus pe sofer la sediul Politiei Baia de Arama pentru legitimare, pe numele acestuia fiind intocmit un proces-verbal pentru contraventie.

By | 2014-10-19T19:17:51+02:00 October 19th, 2014|Mehedinti, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment