Rezultate Alegeri Locale 2016 – Vascau, judetul Bihor

Rezultatele inregistrate in alegerile locale din localitatea Vascau, judetul Bihor in data de 5 iunie 2016 pentru posturile de primar si consilieri locali.

Porge Florin Ioan va fi primarul localitatii Vascau pentru urmatorii patru ani, dupa ce l-a invins pe contracandidatul sau, Coroiu Ioan Daniel de la ALDE. Primarul din partea PNL a obtinut 923 voturi, in timp ce contracandidatul sau de la ALDE a obtinut 411 voturi. In urma acestora s-au clasat: Ropa Lucian (PSD).

Pentru postul de consilier local au fost in lupta mai multe partide din Vascau, posturile de consilier local fiind impartite in felul urmator:

Mandate PSD: Ropa Lucian, Teaha Mihaiu

Mandate PNL: Porge Florin Ioan, Baruta Mircea, Porge Ioan Iustin, Popa Marius Gheorghe, Bortis Marinel Ioan

Mandate ALDE: Coroiu Ioan Gheorghe, Ciep Mariana Tincuta

Mandate PMP: 0

Mandate Alte Partide: Tudor Adrian Nicolae (PND), Stan Mircea (UDMR)

Mandate Independenti: 0

Acestea au fost rezultatele inregistrate in alegerile locale din localitatea Vascau, judetul Bihor, unde in urmatorii patru ani primaria va fi condusa de Porge Florin Ioan de la PNL, iar consiliul local va avea urmatorii consilieri: Ropa Lucian, Teaha Mihaiu (PSD), Porge Florin Ioan, Baruta Mircea, Porge Ioan Iustin, Popa Marius Gheorghe, Bortis Marinel Ioan (PNL), Tudor Adrian Nicolae (PND), Stan Mircea (UDMR), Coroiu Ioan Gheorghe, Ciep Mariana Tincuta (ALDE).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *