Rochia de seară scurtă cu trenă

/Rochia de seară scurtă cu trenă

Rochia de seară scurtă cu trenă

O rochie scurtă și lungă în același timp

Poate fii destul de greu să te hotărăști ce rochie să porți la un eveniment pe timpul verii, având la dispoziție atâtea opțiuni: lungi, scurte, largi, strâmte. O variantă care întrunește elemente de la mai multe tipuri de rochii este rochia de seara scurtă cu trenă.

Pentru un eveniment de seară îți dorești cu siguranță să ai o apariție strălucitoare, dar poate ți-e teamă să riști cu o ținută îndrăzneață. O variantă care sigur nu va da greș este rochia neagră! Dar pentru a nu fii banală, optează pentru un model scurt în față și lung în spate. În felul acesta îți vei expune picioarele într-un mod senzual dar vei avea parte și de o lungime până la nivelul podelei. Croiala largă de acest tip și trena din spate îți vor oferi un aer misterios și te vor face să te simți ca o prințesă.

Atâta timp cât evenimentul la care participi nu este o nuntă, sau daca dresscode-ul nu interzice, poți purta o rochie albă sau ivory. O rochie scurtă în față și puțin mai lungă în spate nu va face altceva decât să îți pună picioarele în evidență, iar culoarea deschisă a rochiei va face ca bronzul de vară să pară și mai intens.

Dacă îți dorești puțină susținere, niște bretele picate pe umeri sunt exact ceea ce lipsește. Având atât de multă piele expusă în zona gâtului și a umerilor este importantă accesorizarea. Un colier prețios, sau o pereche mare de cercei sunt pisele cele mai potrivite.

Pentru a avea o apariție cât mai strălucitoare, și materialul rochiei trebuie să fie unul deosebit. Fie că îți plac paietele, broderiile sau aplicațiile prețioase există o gamă largă din care să poți alege. Dacă totuși nu ești atât de îndrăzneață dar îți dorești totuși un material special, dantela este varianta cea mai potrivită.

Alege rochii de seara scurte cu trenă din dantelă pentru a avea acel aer romantic și misterios care nu poate fii egalat de nicio altă țesătură. Adaugă o pereche de pantofi stiletto negri sau niște sandale, în funcție de locație și sezon și ținuta ta nu va scăpa neremarcată!

Te sfătuim să profiți din plin de un eveniment la care poți purta o astfel de rochie, pentru că te vei simți cu siguranță în centrul atenției, iar silueta ta va fii pusă în evidență într-un mod frumos și senzual!

Cauți mai multe rochii de seară cu trenă ? Urmeaza acest link si gasește-ți rochia potrivită pentru tine!

By | 2018-06-05T14:41:26+02:00 May 30th, 2017|Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment