Vase de croaziera in Portul Constanta

/Vase de croaziera in Portul Constanta

Vase de croaziera in Portul Constanta

O experienta pe un vas de croaziera este ceva inedit, iar Romania, prin portul sau la Marea Neagra la Constanta, este pe piata mondiala de croaziere ieftine. Evident, nu toti isi doresc doar o croaziera ieftina prin Marea Neagra, ci multi isi doresc o croaziera prin Marea Mediterana, vizitand locatii diverse in prin toata Europa.

Multe din vasele de croaziera Europene ofera croaziere de 8-10 zile pe mare, dintre care cateva zile in porturi importante ca Genova, Rijeka, Malaga, Casablanca, Barcelona sau Marsilia, oferind timp pentru plimbari in aceste localitati.

Pentru o croaziera in Marea Neagra, optiunile sunt ceva mai reduse, majoritatea oferind plimbari scurte pe la porturile turcesti, bulgaresti si romanesti. E mai greu sa faci croaziere prin Ucraina, Rusia sau Georgia, mai ales in Rusia, unde este chiar granita cu zona de razboi actualmente.

Dar cu o scurta vizita la o agentie de turism cu siguranta veti gasi si oferte de croaziere in Marea Neagra. Ieftine ? Asa si asa. Totul depinde de activitatea si de zona in care preferati sa mergeti.

By | 2014-10-21T16:45:42+02:00 October 21st, 2014|Constanta, Zonal News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment